"Soul food for happy people!"

Homemade Burgers/ Drinks/ Fingerfood

Reeds veel ervaring in het vak

Mensen zien genieten van wat je brengt

Foodtrucks

Mensen die genieten van wat je brengt, plezier op menige feestjes of een geslaagd bedrijfsevenement... Het werkt aanstekelijk!

Na reeds een tijdje meedraaien in het foodtruckwereldje met de Goldenfries en Copperdog van mijn goeie vriend Jurgen werd het tijd voor een eigen verhaal... Na enkele maanden wikken en wegen besloot ik de stap te wagen en voor een eigen concept te gaan.

Wat en hoe... daarover gingen enkele slapeloze nachten ;) Wat wilde ik eigenlijk gaan doen? Daarover was er vrij snel duidelijkheid. Burgers! Altijd al een voorliefde voor gehad :) Maar het mochten natuurlijk niet ‘zomaar’ burgers zijn... Heel wat geëxperimenteer thuis leerde me wat ik wel en niet wou... Sorry aan mijn vrouw en kids! :)

Nadien werd het zoeken naar de perfecte truck of trailer... Menig website werd afgezocht en telefoontjes gepleegd... En toen stond ze daar ineens... Het was direct liefde op het eerste gezicht! <3

Voorlopig stond ze nog in het verre Tessenderlo maar gauw genoeg zou ze een nieuwe thuis krijgen... Eentje waar ze met de nodige liefde en opknapwerk opnieuw kon stralen! “De mistanguette!” 

Belangrijke informatieDe Mistanguette gaat tot een straal van 35 km buiten Lebbeke

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Burgers / Friet

Levergebieden

In de provincies: Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen

Binnen een straal van 35km rond Lebbeke

Volg ons op Instagram