"Boeckenberg Sport & Business totaaloplossing bedrijfs-event Toplocatie Antwerpen"

Diverse polyvalente Zalen

Ruime gratis parking voor de deur

Top-Sporthal en diverse outdoor sportvelden

Vanaf 10 tot 600 personen | Locaties

Zoek je nog een locatie voor een Event ?

Totaaloplossing voor sportieve bedrijfsevents op een toplocatie in Antwerpen. Boeckenberg Sport en Business beschikt over vergaderzalen/feestzalen met daglicht van 5 tot 550 personen. Deze kunnen flexibel gehuurd worden: per dagdeel, per dag, per week, ...

Wij zorgen ter plaatse voor toffe catering op maat volgens jouw wensen en budget. Boeckenberg Sport & Business beschikt niet alleen over buiten- en binnensportvelden, maar ook over gezellige, groene en rustige zomer- en winterterrassen. Ideaal dus voor teambuildings en andere sportieve events.

Boeckenberg Sport & Business staat ook garant voor een ruim catering-aanbod van wandelbuffetten tot stijlvolle en gastronomische recepties in de Foyer. Daar bevindt zich ook het Sportkaffee om samen met collega’s en zakenrelaties ongedwongen bij te praten en stoom af te laten.

Kortom: evenementen op maat voor ieders budget met talrijke in- en outdoor mogelijkheden en dat op een centrale ligging met parking: dat zijn de troeven van Boeckenberg Sport & Business.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Diverse catering formules
Vlot bereikbaar

Parking

Wij hebben een parking voor 50. Als je met meer dan 50 bent hebben we op 200m nog parkeergelegenheid.

Zalen

Bridgezaal

Groepen van 25 tot 200 personen.

Allerhande opstellingen zijn mogelijk, van theateropstelling tot en met werkeilanden. Deze vergaderzaal kan eveneens in zones verdeeld worden. alle business-faciliteiten standaard

Spiegelzaal

Groepen van 25 tot 150 personen.

Deze vergaderzaal bevindt zich op de eerste verdieping en geeft een prachtig uitzicht over de korfbalvelden en het groene binnen gebied. Ook hier zijn alle business-faciliteiten standaard voorzien. Bij warm weer beschikt deze vergaderzaal over airco.

Vergaderzaal

Groepen tot 25 personen

Net zoals in alle andere vergaderzalen, zijn ook hier alle business-faciliteiten standaard voorzien. Bij warm weer beschikt deze vergaderzaal over airco.

Foyer

Groepen van 10 tot 150 personen

De Boeckenberg Foyer is uiterst geschikt voor het organiseren van allerhande recepties, Lunches en Dines.  Naast het sfeervolle interieur en rustig in het groen gelegen terrassen gaan we samen met jou op zoek naar de gewesten catering formules. De Boeckenberg Foyer is centraal gelegen, heeft ruime parking voor de deur en is toegankelijk voor mindervaliden.

Projectiewand is ideaal geschikt voor een staande meeting. Deze originele vergaderopstelling geeft veel interactie, beleving en animo. Ook hier zijn alle business-faciliteiten standaard voorzien

Top-sporthal

Groepen van 25 tot 900 personen.

Naast de Business-voorzieningen is er eveneens een podium voor Tv-opnames en tribunes. Ook hier zijn alle business-faciliteiten standaard voorzien

Volg ons op Instagram