"Live jazz voor bijzondere momenten."

sfeervolle jazz classics, swingend of intiem

verschillende combo's, te boeken per uur

professionele en ervaren muzikanten

Vanaf 350 euro | Muziek & entertainment

JustJazz is een collectief van professionele Jazz muzikanten: in onze meest populaire bezetting zijn we een trio (zangeres, pianist, contrabassist), maar op aanvraag stellen we even goed een ander combo voor je samen uit onze "pool" van bekwame collega's. Je kan hierbij vrij kiezen uit: zangeres, pianist, contrabassist, drummer, saxofonist en trompettist.

We zijn het gelukkigst wanneer we muziek mogen maken en vinden het vanuit ons vakmanschap het allerbelangrijkst dat de live muziek voor eender welke gelegenheid getuigt van kwaliteit.

Kortom: wij voorzien graag de geschikte live soundtrack bij bijzondere momenten. Zo hoef je je daar als organisator het hoofd al niet meer over te breken!

Organiseer je een feest(je), diner, receptie, evenement? Of heb je misschien gewoon een leuke tuin, schuur of huiskamer waar je live Jazz en een muziekminnend publiek bij elkaar wil brengen? Dan springen wij graag aan boord van je plan en staan we met veel liefde voor ons vak in voor een sfeervolle muzikale omkadering van jouw bijzonder moment.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Zanger(es)
Muzikant

Ceremonie

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram