"Verhuur van oldtimers voor alle gelegenheden"

Oldtimers van jaren '20 tot '60

Tot 8 personen

Groot assortiment

Vervoer

Nostalgic-cars biedt unieke oldtimers aan voor elk type gelegenheid (huwelijken, jubilea, evenementen, film-opnamens, …).

Het wagenpark bestaat uit een 20 tal eigen wagens die met liefde en passie onderhouden worden door het eigen team. Je kan kiezen uit een brede waaier van Amerikaanse- en Europese wagens maar ook 3 oldtimer limousines die telkens plaats bieden aan 8 passagiers, ideaal om een grote suite te vervoeren.

Onze rijdende wagens zijn allemaal conform aan de Belgische wetgeving (TX-nummerplaten). Iedere wagen ondergaat 2 maal per jaar een technische verplichte keuring waardoor je met een gerust hart kan plaatsnemen in onze wagens.


Voor elke gelegenheid worden er vrijblijvende prijsoffertes op maat van de klant gemaakt.

Belangrijke informatieVerhuring zonder chauffeur is niet mogelijk

Tarieven

Als u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, is dit steeds een totaalprijs waarin chauffeur, btw, 3 uur ter plaatse, kilometers en verplaatsingskosten inbegrepen zijn. De kilometers van onze thuislocatie tot aan de klant worden niet extra aangerekend. Per bijkomend overuur bedraagt de prijs 50 euro.

Wanneer u een offerte aanvraagt, vergeet zeker niet de route te vermelden. Op die manier kunnen we een correcte offerte opstellen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Ceremoniewagen
Oldtimer

Limousine
Shuttledienst

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram