"The pleasure of Golf & Nature together."

Rust - Natuur - Golf

Grote parking - Discretie

Combinatie met golfinitiaties

Vanaf 20 tot 300 personen | Locaties

Damme Golf & Country Club, gelegen in het Brugse Ommeland, heeft een prachtige, compleet vernieuwde event-zaal. Deze is uitgerust met al het noodzakelijke om jouw event, meeting, congres, seminarie,… tot een succes te maken. Daarenboven kan je beschikken over een ruim aanbod catering-arrangementen altijd op jouw maat opgesteld. Ons dynamisch team staat steeds voor jou klaar, om samen de meest optimale formule voor jouw evenement te zoeken!

Damme Golf & Country Club organiseert, in samenspraak met jou, golfinitiaties voor groepen, bedrijven of organisaties. In enkele uren wordt de basis van de golfsport aangeleerd. De golfinitiatie is een uitstekend promotiemiddel voor jouw bedrijf en ideaal in combinatie met een vergadering of een presentatie. Het is dé uitgelezen situatie om in een ontspannen sfeer waardevolle contacten te ontwikkelen met jouw gasten. Ook voor je personeel is een golfinitiatie een leuke suggestie. Het is een leuke en toegankelijke manier om de golfsport beter te leren kennen. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

3 verschillende parkeermogelijkheden tot meer dan 250 wagens.

Zalen

Naam
Birdie7270 - 50120 - 6550 -
Eagle7980 - 50140 - 7550 -
Albatros8880 - 60150 - 8560 -
Combinatie239170 - 150300 - 225160 -
Tabel weergave: Aantal personen

Gezellig, hip & technisch helemaal up to date. De compleet vernieuwde (maart 2019) event-zaal  laat een onuitwisbare indruk na bij iedere gelegenheid. 

Volg ons op Instagram