"Onze pizza's naar authentiek Napolitaans recept"

Lokale, streekgebonden producten uit Italië

Meer dan alleen pizza's

Een echte beleving

Vanaf 30 tot 600 personen | Foodtrucks

Foodtruck Luccas staat garant voor een onvergetelijke culinaire belevenis in jouw achtertuin. Wij brengen de Mediterraanse keuken naar jouw deur. Gemaakt met eeuwenoude recepten in combinatie met streekgebonden producten uit Italië, Griekenland en Kreta. Wanneer je kiest voor Luccas, kies je niet alleen voor lekkere pizza’s, maar voor een belevenis.

De open keuken, het vlammende vuur uit de authentieke pizzaoven op wielen, de vakkundigheid van de ‘Pizziolo’. Het maakt allemaal onderdeel uit van de beleving die Luccas meebrengt met haar foodtruck. Naast onze authentieke pizza’s kunnen wij ook op vraag samengestelde gerechten bereiden naar authentieke recepten uit de Mediterraanse kringen. Luccas heeft kennissen uit Griekenland, Kreta en Italië. Zo staan we altijd garant voor de lekkerste gerechten van op eigen bodem. Dit proef je!

Naast onze gerechten bieden wij als verfrissing onze zelfgemaakte Limoncello en Limoncello-cocktails aan. Voor een niet-alcoholische verfrissing zijn wij partner met Ritchie, een oud familiebedrijf dat frisdrank maakt naar een eeuwenoud geheim familierecept. De Luccas-foodtruck is uitgerust met een gehele keuken en oven. Wij zorgen voor alles, je hoeft alleen maar te genieten samen met jouw gasten. Ook zorgen wij voor alle toebehoren zoals kartonnen bordjes, houten bestek,… Wij denken mee aan het milieu! De steenoven wordt voor aankomst warm gestookt, zodat wij je op korte tijd kunnen bedienen.


ASSORTIMENT

Wij bakken een assortiment van verschillende soorten pizza’s, gaande van de échte Napolitaanse margherita, tot vegetarische pizza's. Wij bakken ook glutenvrije pizza’s.

INGREDIENTEN
Onze verse ingrediënten komen rechtstreeks uit lokale regio's uit Italië, Griekenland en Kreta. Diverse ingrediënten komen uit eigen kweek en zijn daarom dagvers. Dit proef je!

OP LOCATIE​
Wij komen met onze mobiele hout-gestookte steenoven tot op jouw locatie. Onze oven wordt voor aankomst al warm gestookt en geeft je het voordeel dat wij je op een korte tijd kunnen bedienen.

ONZE EXTRA'S

Naast onze pizza's kunnen wij ook op vraag samengestelde gerechten bereiden naar authentiek recept. Ook bieden wij onze zelfgemaakte limoncello en limoncello-cocktails aan.


CAPACITEIT 

300 PIZZA, S GEBAKKEN, 4 PIZZA S PER 90 SEC

Tarieven

DE MEEST WAARDEVOLLE PRIJS IS ONZE KWALITEIT.

€13

Onze prijzen worden berekend in overleg met jouw wensen

Vraag voor meer informatie naar prijzen via het offerteformulier. 

Wij zorgen voor alle toebehoren zoals kartonnen bordjes, houten bestek,...

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Pizza

Mediterraans

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram