Kasteelhoeve Oplombeek

Oplombeekstraat 8, 1755 Gooik

"De Kasteelhoeve biedt een historisch kader op een uitzonderlijke ligging"

Ecosite met respect voor de omgeving

Producten van eigen bodem

Groene en rustgevende omgeving

Vanaf 50 tot 250 personen | Locaties

Kasteelhoeve Oplombeek is een historische en ecovriendelijke site in een groene en rustgevende omgeving. 

Wij staan open voor een brede waaier aan sociaal-culturele activiteiten en verwelkomen iedereen die zich kan vinden in onze filosofie van duurzaamheid en harmonie
Als ecosite is respect voor onze omgeving altijd het uitgangspunt. Daarom werken we zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin, zoals het appelsap uit onze boomgaard en de bloemen uit onze bloemenweide. Wij willen dat gasten zich kunnen laten inspireren door deze bijzondere plek en er hun eigen persoonlijke invulling aan geven.

Kasteelhoeve Oplombeek beschikt over twee zalen, een grote tuin en mogelijkheden tot overnachting. De totale capaciteit van de zalen is ca. 180 personen zittend, en ca. 300 personen staand. Steeds zoeken wij graag samen met jou naar een invulling op maat van jouw evenement.

Voor trouwfeesten werken we steeds samen met twee betrouwbare partners die onze filosofie uitdragen in hun werk, immer en Witlov.

Als planner organiseert Sara feesten waarbij de beleving centraal staat. Ze heeft veel aandacht voor persoonlijke details en maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van duurzame en herbruikbare decoratie. Haar aanpak past helemaal in het idee van de circulaire economie die we nastreven. 

Chef Filip maakt heerlijk verse gerechten op maat van jouw wensen. De biologische ingrediënten komen steevast uit de korte keten en worden steevast eerlijk en puur gebracht. 

Na het feest is er overnachting voor beperkte groep mogelijk in het woonhuis, in onze boomhut of in het elektriciteitshuisje.

Laat je inspirereren door onze plek en doe gerust een eigenzinnig voorstel!

Tot snel!

Tarieven

Voor trouwfeesten is de locatie te huur per weekend aan €2500, voor kleinere events kan je de zalen ook aan €100/uur huren.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Familiefeest

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Overnachting
Tuin / Terras

Volg ons op Instagram