Vanaf 12 tot 1.000 personen | Locaties

In Den Orchidee is ieder feest een nieuw totaal evenement waar gelet wordt op de kleinste details, volgens de wensen van de klant.

Wij doen maar 1 feest per keer zodat jij kan genieten van een perfecte service. Als de weergoden het toelaten wordt de receptie georganiseerd in de ruime tuin.

Goed of slecht weer, jullie bepalen of de receptie wordt georganiseerd in het aanpalende transparante paviljoen van 220 m².

De zaal wordt warm ingekleed, met tafelrokken beklede tafels, waar de kaarsjes en de orchidee de rode draad vormen door geheel de zaal.

Den Orchidee is topklasse, met een voorbeeldige prijs-kwaliteit waar jullie en jullie genodigden primeren. De mooiste synthese voor de inzet van de familie Marchand-Plaquet-team is het steeds terugkerende clienteel:

De zaal met 3 open haarden wordt daarbij dan ook perfect ingedeeld op maat van jouw gezelschap, in functie van het feest. Recepties tot 1000 personen en feesten van 12 tot 650 personen worden keurig bediend. De feestzaal, volledig met airconditioning, ronde tafels met comfortabele stoelen, heeft een afzonderlijke ingang, parking, tuin en toiletten. Bovendien is er een ruime transparant paviljoen dat dienst doet als ontvangsthal.

Had je alles zelf graag geregeld dan kan je ook de zaal of zalen huren volgens beschikbaarheid.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Laura180606580200 - - - -
Simon2207075100250 - - - -
Feestzaal - - - - - - 1.000650 -
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram