Fabulous events

"We organise your fabulous event"

Een feest dat echt bij jullie past

Geen stress bij de organisatie van jouw event

De organisatie gebeurt in alle vertrouwen

Eventplanning & Styling

Fabulous events organiseert allerlei fabulous evenementen.

Weddingplanner

Fabulous Events helpt U graag bij de organisatie van jullie toekomstige bruiloft,zodoende jullie ten volle kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding & prachtige trouwdag.

Ik laat als weddingplanner met veel liefde jullie dromen uitkomen. Er komt heel wat bij kijken voor het organiseren van jullie eigen bruiloft en laten we eerlijk zijn de meeste bruidsparen in spé zijn nog geen experts in de eventbranche.

Denk aan al het zoekwerk, uitspitten van trouwmagazines, trouwblogs afschuimen, locatie's bezoeken,diverse afspraken inplannen en dit allemaal tijdens jullie drukke werkweken.

Het is deze tijden niet echt een overbodige luxe om een event & weddingplanner in te schakelen. Alles wordt door mezelf en mijn vast team van medewerkers van A tot Z geregeld.

Daarnaast heb ik als event & weddingplanner,volledige focus op de planning, organisatie en budgetten.

Partyplanner

Is er iemand in jullie familie of vriendenkring jarig of willen jullie iemand verrassen op een originele manier? Doet jouw dochter/zoon , neef/nichtje zijn of haar eerste of plechtige communie, lentefeest? Wordt er een baby verwacht in de nabije toekomst? Of willen jullie een babyborrel of babyshower geven? Wij organiseren het allemaal voor jou!

Verlovingscoach

Fabulous Events is tenslotte ook een verlovingscoach en helpt bij het plannen van jouw aanzoek! Zit je met vele vragen, maar weinig inspiratie om je partner ten huwelijk te vragen? Ik bied jullie de hulp aan bij het organiseren naar die belangrijke vraag. En dit gebeurt in alle vertrouwen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

A-Z Planning

Event Styling

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram