"Seminaries en cursussen met overnachting in een oase van rust"

Volledig afgelegen locatie temidden de natuur

5 dubbele slaapkamers, 5 badkamers

Centraal gelegen in Vlaanderen, ruime parking

Vanaf 1 tot 10 personen | Locaties

Joff biedt accommodatie in Budingen met gratis WiFi temidden de Hagelandse boomgaarden. Het beschikt over een hectaregrote tuin met weides en paardenstalling, een gemeenschappelijke lounge en barbecuefaciliteiten. Je kan gebruikmaken van een zonneterras en een overdekt terras.

Het huis beschikt over 5 slaapkamers, telkens met eigen  badkamer, lavabo, toilet en douche.  De keuken is uitgerust met alle moderne voorzieningen. De grote leef- en eetruimte is zonovergoten en biedt een weids, inspirerend uitzicht over de velden en boomgaarden.

Deze locatie is ideaal voor vergaderingen, cursussen en seminaries met overnachting voor kleinen groepen.

Leuven ligt op 42 km van Joff,  Hasselt ligt op 29 km, Aarschot op 28 Km, Diest op 17 Km, Sint Truiden op 17 Km,  Tienen op 13 Km afstand. 

Belangrijke informatie- Overnachten met meer dan 10 personen niet mogelijk - Bijeenkomsten met meer dan 20 personen niet mogelijk

Tarieven

Enkel te boeken als midweek (tussen maandagavond 16.00u en vrijdagochtend 10.00u), minimum voor 2 nachten aan €300,00  per nacht exclusief €500,00 kosten per verblijf (bed- en badlinnen, energie, water, opkuis, belastingen...) 

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie

Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Ruime parking voor minimaal 10 wagens

Volg ons op Instagram