"Trouwen in een negentiende-eeuwse fabriekshal"

Unieke locatie

Centraal gelegen

Dynamische ruimte

Vanaf 150 tot 1.000 personen | Locaties

Hangar 43 is een prachtig gerenoveerde fabriekshal die geschikt is voor zeer uiteenlopende evenementen.

Enkel de standaardfaciliteiten (sanitair, keukenruimte, stroomvoorziening, enzovoort) zijn aanwezig, zodat de zaal volledig op maat kan ingericht worden. Door de grote, open ruimte is het eveneens mogelijk om jouw feest of event van foodtrucks te voorzien. De ruimte is liefst 15 meter hoog en biedt op productioneel vlak dan ook heel wat mogelijkheden. 

De centrale ligging van Hangar 43 is eveneens een pluspunt. Hangar 43 bevindt zich centraal tussen Gent, Brussel en Antwerpen. Vanuit deze steden zijn jouw gasten dan ook binnen de 45 minuten aanwezig op jouw evenement. Wij beschikken over 350 gratis parkeerplaatsen.  


Gelegenheden

Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk

Parking

Er zijn ongeveer 450 parkeerplaatsen beschikbaar.

Zalen

Naam
Hangar 43800 - - - 850 - 750450 -
Tabel weergave: Aantal personen

HANGAR 43 IS EEN GERENOVEERDE HISTORISCHE FABRIEKSHAL

Het oude fabrieksgebouw vertoont nog typische kenmerken van laat 19de eeuwse bakstenen fabrieksarchitectuur met industriële vensters en ijzeren dakspanten. Waar vroeger olie- en zuivelproducten van de band rolden, kan u nu terecht voor het feest van uw dromen!

Hangar 43 kan ingezet worden voor bedrijfsevenementen, recepties, seminaries, trouwfeesten en nog zoveel meer. Enkel de standaardfaciliteiten zijn aanwezig, zodat de zaal volledig op maat kan ingericht worden. Door de grote, open ruimte is het eveneens mogelijk uw feest of event van foodtrucks te voorzien. De ruimte is liefst 15 meter hoog en biedt op productioneel vlak dan ook heel wat mogelijkheden. 

Volg ons op Instagram