"Een multiflexibele locatie waar tal van events kunnen plaatsvinden"

In het midden van ’t Stad

Gemakkelijke verstelbaarheid in ruimtes

Werken flexibel naar uw wensen

Vanaf 12 tot 300 personen | Locaties

Welkom in Samber, een gerenoveerde industriële locatie in het midden van ’t Stad.

Dankzij het team van Guillaume Van Durme is deze oude vleesrokerij nu gehuld in een hip jasje waar de historische stijl gerespecteerd is geweest in de verbouwingen naar wat Samber nu is.

Samber is een multiflexibele locatie waar tal van events kunnen plaatsvinden. Door de gemakkelijke verstelbaarheid in ruimtes is Samber uitermate geschikt om uw event te ondersteunen waar nodig. Of u nu met een beperkte groep of met een enthousiaste bende arriveert, Samber past zich aan.

Deze locatie wordt op vlak van events volledig ondersteund door ADAMANT EVENTS, gespecialiseerd in events waarbij een persoonlijk contact en creatieve geest het voortouw nemen.

Wij bieden u graag verschillende zalen aan die voorzien zijn van een stijlvolle inrichting en een selectie aan beschikbare meubels. Uiteraard werken wij flexibel naar uw wensen en kunnen wij in principe alles voorzien. We won’t give ‘no’ as an answer!

Wij plaatsen met veel plezier aangepaste catering waar u het nodig acht. Beveragecatering is verplicht af te nemen van Samber, voor foodcatering zijn wij vrij van traiteur. 

Aarzel zeker niet om contact op te nemen en graag tot binnenkort!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting

Parking

Via de elektrische poort op de Samberstraat wordt u ontvangen op een plein waar er parking voorzien is voor 7 wagens. In de nabije omgeving kan u voldoende parking terugvinden voor al uw gasten.

Zalen

Bij het betreden van de centrale inkomhal komt u rechtstreeks uit in het Atrium waar men tot 200 gasten kan ontvangen. In het Atrium staat een bar waar uw gasten hun dorsten kunnen lessen aan een ruim assortiment van verschillende dranken.

Achteraan het Atrium is een aparte zaal genaamd Fumoir waar men tot 18 personen aan 1 tafel kan plaatsnemen met catering naar keuze.

Via de aanwezige lift, trappenhal of outdoor wenteltrap kan u zich wenden tot de 2de verdieping waar u verschillende ruimtes aantreft. Aan de zuidkant vindt u een grotere ruimte waar de zaalopstelling klaarstaat in functie van uw event. Aan de noordkant van het gebouw vindt u 3 aparte vergaderruimtes die zich perfect lenen tot het opwekken van creatieve ideëen.

Volg ons op Instagram