"Prachtige plekje groen aan de rand van het Sint-Truiens stadcentrum"

Genieten van de fijne dingen des levens

Groene oase

Verschillende feestzalen

tot 200 personen | Locaties

Welkom op’t Speelhof

In dit prachtige plekje groen aan de rand van het Sint-Truiens stadscentrum nodigt uitbaatster Maaike Moens je uit om te genieten van de fijne dingen des levens. Het Speelhof bevindt zich aan het eind van een mooie kasteeldreef, temidden van het groen. Je kunt er terecht om heerlijk te tafelen, voor een snelle hap of een verfrissend glas in een prachtige omgeving. De verschillende feestzalen van het Speelhof bieden je alle mogelijkheden voor een geslaagd feest van eender welk formaat. Kom binnen en ontdek wat gezelligheid echt betekent!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.

Zalen

De Afspanning

De bovenzaal van Afspanning ’t Speelhof biedt plaats aan 60 personen. Dit sfeervolle zaaltje onder de mooie balkenstructuur doet vaak dienst voor etentjes, jubilea en andere Bourgondische feesten. Dit zaaltje is bereikbaar met de trap via de taverne.

Kasteel 't Speelhof

Dit unieke geklasseerde gebouw met prachtige trappenhal en laat 19de eeuwse glazen oranjerie is een ware streling voor het oog. De benedenverdieping, met vier vertrekken, is uitermate geschikt voor stijlvolle feesten of evenementen. Dit monument biedt plaats aan 100 tafelende gasten.

De Tiendeschuur

Onze grootste troef is wel deze indrukwekkende zaal met imposante balkenstructuur. Deze Tiendeschuur is in de nok 20m hoog en heeft een enorme eiken balkenpartij. De schuur kan onderdak bieden aan ettelijke honderden feesters. De schuur is onderverdeeld in twee niveau’s, op verdiep kunnen ongeveer 200 personen uitgebreid tafelen en beneden ongeveer 100. Dit stukje historie wordt vooral gebruikt voor feesten vanaf 100 gasten.

Een leuk weetje is dat de Tiendeschuur haar naam heeft te danken aan het feit dat de boeren één tiende van hun oogstopbrengst moesten schenken aan de kasteelheer. De leenheer stockeerde deze ‘tienden’ in de schuur.

Gewelfde kelder

Deze kelder is zijdelings van de Tiendeschuur gelegen en wordt vooral gebruikt voor kleine privé-feesten tot 70 personen.

Volg ons op Instagram