"Een historisch domein als ideale locatie voor je luxury event"

Prachtige parktuin voor huwelijksceremonies

De perfecte setting voor recepties

Accomodatie op het domein

Vanaf 20 tot 120 personen | Locaties

Domain Raesborre is een prachtig domein met een parktuin, grote vijver, Mansion en een cottage. Door de mix van oude architectuur, mooie natuur en comfort is dit domein dé uitgelezen plek voor allerlei soorten evenementen en photoshoots.


De Mansion: Gebouwd in het begin van de 20ste eeuw en heeft alles om de perfecte setting te zijn voor jouw event. Een stijlvol interieur, bibliotheek, billiard room en een welnessruimte met jacuzzi. Voor vergaderingen, seminaries of productvoorstellingen is er ook een multimediaruimte met projector en groot scherm. De verschillende ruimtes op het gelijkvloers kunnen aan met mekaar verbonden worden, maar kunnen net zo goed van mekaar afgesloten worden voor kleinere vergaderingen of privédiners.


Overnachting: Op de bovenverdiepingen van de Mansion en in de Cottage is er slaapgelegenheid voor 15 tot 20 personen in totaal. Alle slaapvertrekken zijn zorgvuldig gedecoreerd en kijken allen uit op de prachtige parktuin.


Parktuin: Deze tuin biedt heel vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten en tentenconstructies. Denk maar aan huwelijksceremonies, lente- en tuinfeesten.


Catering: Je bent vrij in het kiezen van je Cateraar en drankenleverancier. Zelf kunnen wij jullie wel wat leveranciers voorstellen waar wij een goede samenwerking mee hebben. Er zijn twee keukens op het domein waar Cateringdiensten gebruik van kunnen maken.


Aanvullende diensten: Op vraag kunnen wij eventplanning, decoratie en materiaal voorzien. De huurprijs is exclusief materiaal (tenten, servies, extra meubilair, geluidsinstallatie,...) Maar wat je ook nodig hebt, wij kunnen alles voorzien door onze partners waar we nauw mee samenwerken.


Dansvloer: In de parktuin is er de mogelijkheid om een dansvloer te bouwen onder een tent of in de pergola. Dansen in de Mansion is NIET mogelijk. 

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Privéparking voor 10 auto's. Beperkte gratis parking op wandelafstand

Volg ons op Instagram