"Unieke locatie aan het water"

Oude meelfabriek

Recent gerenoveerd

Dynamisch ruimtelijk gevoel

Vanaf 5 tot 450 personen | Locaties

Zoek je een unieke locatie aan het water voor een bedrijfsevenement, productvoorstelling, expo of workshop, verjaardagsfeest, trouwfeest, babyborrels, ... Dan kan KAAI16 voor jou de oplossing zijn! 

KAAI16 is een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is recent gerenoveerd als een unieke eventlocatie. De luxueuze ontvangstbalie van KAAI16 geeft uit op De Foyer, een multifunctionele ruimte met een oppervlakte van 521 vierkante meter. Twee verschillende hoogteniveau’s – vloeiend met mekaar verbonden – geven een dynamisch ruimtelijk gevoel.

De Foyer is voorzien van sfeervolle en dimbare muur- en plafondspots. Drie enorme lichtkoepels – de gouden reuzen – ademen een luxueuze sfeer uit. Die sfeer wordt verder ondersteund door regelbare ledverlichting in de authentieke graansilo’s die boven De Foyer hangen.

KAAI16 beschikt over een kant-en-klare infrastructuur: een praktisch barmeubel met koeling, strakke vierkante zwarte staantafels met bijhorende barkruk met houten zitvlak en bruine lederen Chesterfield zitbanken om jouw event aan te kleden. Een buitenterras van 80 vierkante meter is beschikbaar bij mooi weer.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Restaurant KAAIMAN aanwezig voor een snelle lunch of uitgebreid "Food-sharing Diner"

Parking

Aparte parking naast het evenementen gebouw. Alsook parking rondom het evenementen gebouw. Bij evenementen + 250 kan er gewerkt worden met shuttle-diensten

Zalen

Naam
FOYER587 - - - 50 - 450250450
BLACK BOX750 - - 150400 - 700500 -
Tabel weergave: Aantal personen

FOYER

De Foyer-ruimte heeft een oppervlakte van 587 vierkant meter (incl. ontvangstbalie) en is opgedeeld in 2 niveaus die in elkaar overvloeien. Het is geschikt voor 80 tem 350 personen (Walking Dinner) // 250 personen (Dinner aan tafel). Het heeft een industriële uitstraling (oude graansilo) en is standaard mooi uitgelicht door middel van dimbare muurspots/reuzekoepls/trendy toogverlichting en aanpasbare led-verlichting. Een vaste toog/bar en koeling is aanwezig alsook een terras (50 vierkante meter). 2 x 32a (op korte termijn ook 63a) aanwezig en verschillende 16a.

 

BLACK BOX 

De aansluitende ruimte aan de Foyer heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter (incl. toilettes & loskade). Deze ruimte is een lege hal met basis afrokking adhv zwarte theaterdoeken. 1 x 32a (op korte termijn ook 63a) aanwezig en verschillende 16a.

Volg ons op Instagram