Zoethout

Vanaf 4 tot 135 personen | Locaties

Feestzaal: zowel feestelijk als zakelijk

Wenst u een bijzondere locatie voor uw trouwfeest, babyborrel, communiefeest, Gouden Bruiloft of andere familiale feesten? Of bent u op zoek naar een leuke locatie voor een bedrijfsfeest, seminarie, productvoorstelling, netwerkevent, nieuwjaarsreceptie, kookworkshop als teambuilding etc..

Wij bieden u graag onze feestzalen aan, gelegen in Wellen, in het hartje van Haspengouw ( Limburg ). Wij zorgen voor een persoonlijke ontvangst en laten u en uw gasten genieten in een gezellige sfeer. De nadruk ligt op een pure keuken met streek- en seizoensgebonden producten aangevuld met groenten en kruiden uit eigen moestuin. Ook de wijnen worden zorgvuldig uitgekozen met een mooie mix van klassiekers en nieuwe wereldwijnen. Bovendien beschikken we over een ruime parking en alle praktische voorzieningen zoals WIFI zijn aanwezig.

Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de locatie te bezichtigen en om een en ander te bespreken met een tasje koffie. Daarna werken wij met veel zorg een offerte op maat voor jullie uit.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Zoethout beschikt over een ruime privé parking.

Zalen

Feestzaal 

De grote feestzaal ( met een verhoogd gedeelte ) heeft een capaciteit voor een zittend diner van 40 tot een 135-tal personen. Indien het feest 
een receptie of walking dinner is, kan het aantal personen natuurlijk oplopen. De feestzaal loopt uit op een ruim terras met zicht op de tuin. Ideaal voor een hartelijke ontvangst van uw gasten..

Op een mooie zomeravond serveren wij ook culinaire hapjes, walking dinners en luxe BBQ’s op ons terras. De grote tuin biedt ook ruimte voor animatie (springkastelen, teambuildingactiviteiten, productpresentaties…)

Private dining room & meeting room

Naast de feestzaal stellen we ook elke dag (evenwel na reservatie) de Private dining room ter beschikking, waar we groepen tot 30 personen kunnen ontvangen. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden, zowel voor de zakelijke ontmoetingen als voor privégelegenheden.