tot 350 personen | Locaties

Wie op zoek is naar een verrassende locatie voor een huwelijk, familiefeest of bedrijfsevent, kan niet om Scala in Beveren heen: een unieke bioscoopzaal met heel wat troeven. 

Afhankelijk van het aantal genodigden kies je uit verschillende locaties met uiteenlopende decors. Super romantisch is de volledig gerestaureerde theaterzaal uit de jaren twintig, mét balkons, dansvloer en sterretjeshemel! Ideaal voor een huwelijksfeest uit de duizend.

Bij mooi weer geniet je in de hemelse tuin van een aperitief met jouw gasten. Maar ook de loft, de tuinzaal met pergola en de winterse ontvangstruimte met bar zijn geknipte plaatsen voor kleinere feesten, personeelsfeesten, seminaries, workshops, productvoorstellingen of bedrijfsevents.

Feestzaal Scala bied jou niet alleen ruimte-gewijs een waaier aan mogelijkheden, het SCALA-team maakt er hun missie van om je ook met hun verfijnde gastronomie te omringen.

Met stijl toveren ze de finesse van de Franse keuken op jouw bord. Uit een gevarieerd aanbod stel je zelf een menu op maat samen en geniet je van verse huisbereide producten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Wifi

Tuin / Terras
Sterrenhemel

Parking

Feestzaal SCALA bevindt zich recht tegenover de “Boerenmarkt”, parkeergelegenheid voor 50 auto’s Op minder dan 3 min wandelen, hebben we het Gravenplein waar er nog 350 staanplaatsen zijn.

Zalen

Naam
Cinézaal25070 - 100150 - 350140 -
Tuinzaal5625 - 4060 - 7550 -
Loft6020 - - 40 - 6045 -
Bar60 - - - - - 60 - -
Tabel weergave: Aantal personen

Feestzaal SCALA beschikt over 4 multifunctionele zalen, aanpalend aan de tuinzaal is er een grote tuin van 500 m². beschikbaar.

Kleine verplaatsbare projectieschermen, videorecorders, overheadprojectoren, flip-overs, microfoons en WiFi staan tot jouw beschikking.

Volg ons op Instagram