"De polyvalente zalen van Hof ter Velden bieden een stijlvol kader"

3 geklimatiseerde zalen van 20-250 gasten

Wedding & receptie in openlucht

Speeltuin - ruime privéparking

Vanaf 20 tot 250 personen | Locaties

Privé feesten
Een huwelijk, een jubileum, een babyborrel of een verjaardag? Voor 20 of voor 250 personen? De polyvalente zalen van Hof ter Velden bieden een stijlvol kader telkens wanneer je met vrienden en familie iets te vieren heeft. Ontvangst & wedding kan in openlucht op onze moderne terrassen die voorzien zijn van alle comfort.

Van staande recepties, tapas, walking dinners tot klassieke meergangenmenu’s.
Je kan elk gerecht afzonderlijk selecteren en er vervolgens de gepaste all-in-formule bij kiezen. De verschillende prijsklassen en stijlen vind je terug in onze brochure. Alles wordt met zorg bereid en stijlvol geserveerd, ongeacht de formule die u kiest.

Bedrijfsevents
Een gemakkelijk bereikbare locatie voor al uw bedrijfsevents. De infrastructuur van onze polyvalente zalen leent zich uitstekend voor de organisatie van personeels- of klantenevents, beurzen, teambuildings of meetings. Onze tuin is bovendien de ideale plek voor recepties of als uitvalsbasis voor teambuildingactiviteiten in open lucht.

Belangrijke informatieOnze zalen zijn enkel te huur met onze eigen catering.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Speeltuin
Wedding mogelijk in tuin

Parking

Er is een ruime privé parking voor 150 wagens.

Zalen

Zaal 1: 180m³ groot en bruikbaar tot 170 personen
De grootste zaal van Hof ter Velden is 180 vierkante meter groot en heeft een capaciteit van 55 personen als we de tafels in een u-vorm opstellen. Tijdens seminaries, lezingen en presentaties, als de stoelen in rijen worden opgesteld, kunnen 170 personen deelnemen. Als we in dat geval ook tafels moeten voorzien, is er plaats voor 140 personen.

Zaal 2: 61m² groot en bruikbaar tot 50 personen
De kleinste zaal van Hof ter Velden is 61 vierkante meter groot en heeft een capaciteit van 16 personen als we de tafels in een u-vorm opstellen. Tijdens seminaries, lezingen en presentaties, als de stoelen in rijen worden opgesteld, kunnen 50 personen deelnemen. Als we in dat geval ook tafels moeten voorzien, is er plaats voor 40 personen. 

Zaal 3: 120m² groot en bruikbaar tot 120 personen
Deze zaal van Hof ter Velden is 120 vierkante meter groot en heeft een capaciteit van 40 personen als we de tafels in een u-vorm opstellen. Tijdens seminaries, lezingen en presentaties, als de stoelen in rijen worden opgesteld, kunnen 120 personen deelnemen. Als we in dat geval ook tafels moeten voorzien, is er plaats voor 70 personen.

 

Volg ons op Instagram