"Stijlvol kasteel met heerlijke keuken"

Gedroomde locatie voor feesten

Groen kader

Verschillende zalen met dezelfde sfeer

tot 160 personen | Locaties

Dit stijlvolle kasteel en dito keuken zijn een gedroomde combinatie voor feesten en evenementen in een origineel en groen kader. Kasteel De Rozerie beschikt over verschillende zalen in dezelfde sfeer maar met licht verschillende karakters. 

Of het nu om een trouw, babyborrel, bedrijfsfeest, communie, verjaardag of jubileum gaat, wij streven ernaar om jou het perfecte feest te bezorgen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

De zalen van Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie beschikt over verschillende zalen. Zij baden in dezelfde sfeer maar beschikken wel over licht verschillende karakters, onder andere dankzij de bestemming die tijdens het kasteelleven aan de kamers werd gegeven. Bij elke gelegenheid past een zaal, of een combinatie van verschillende ruimtes. Wij stellen ze graag aan je voor.

De Eliaertzaal

De indrukwekkende en charmante zaal Eliaert werd op een smaakvolle en originele manier ingericht. Ze biedt plaats aan groepen tot 160 personen.

De Bethunezaal

Deze Béthunezaal, eens ‘le grand salon’ van baron de Béthune de Sully, is uitermate geschikt voor diners, recepties, vergaderingen en seminaries. De warme en gezellige sfeer van het salon van toen is voelbaar aanwezig.

De Engeltjeszaal

De met stijl ingerichte Engeltjeszaal is ideaal voor een besloten diner, een seminarie of vergadering tot ongeveer 40 personen. Gecombineerd met onze grote ‘Eliaertzaal’ is deze zaal perfect voor de schikking van buffetten.

De Bar

In de bar proef je van een sfeervolle ambiance en stijl. Er is een originele haard die zorgt voor extra gezelligheid. Het prachtige uitzicht op de Engelse tuin brengt je de rust van een landelijke sfeer. Deze ruimte biedt gasten ook de mogelijkheid om met kleine groepen exclusief te dineren.

De Kapel

De prachtige kapel leent zich uitstekend voor huwelijken en communies. De fraaie glasramen, de versierde altaartafel en de neogotische beschilderingen geven jouw bijzondere gelegenheden een extra cachet.

Volg ons op Instagram