"Een unieke meeting en event venue in het centrum van Leuven."

Exclusief en stijlvol in centrum Leuven

Rust, eenvoud, kwaliteit, én parking!

Nespresso Coffee Lounge & Terras

Vanaf 5 tot 99 personen | Locaties

Een unieke belevenis in het centrum van Leuven waar mensen rust, eenvoud en inspiratie vinden om te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen, te coachen, te inspireren én te vieren. Een plaats waar logica en intuïtie samenkomen. Binnenstappen in de exclusieve en stijlvolle ruimte van SO toont je de lifestyle van een strak en wit interieur.

Het decor voor meer energie | creativiteit & inspiratie | unieke belevingen | eenvoud & focus | discretie. Organiseer bij ons inspirerende en innoverende sessies of events zoals vergaderingen, netwerkmeetings, creatief denken, bedrijfsbijeenkomsten, productpresentaties, trainingen, workshops, opleidingen, seminaries, voorstellingen, tentoonstellingen, lezingen,… evenals voor fotoshoots of breakout sessions voor kleine en grotere groepen tot 99 personen. Onze ruimte is eveneens geschikt voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers.

Wij zorgen ervoor dat jouw event van het begin tot het eind in succes verloopt. Wij denken graag met je mee zodat jouw activiteit een gelegenheid wordt van persoonlijk maatwerk.

Belangrijke informatieNiet geschikt voor dansfeesten.

Tarieven

vanaf €300 per dagdeel- Flexoffice vanaf €90

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Voor overnachting kan je terecht bij onze partner Pentahotel Leuven

Parking

Parkeren kan in Parking Ladeuze op 50 meter van onze zaak, SO - the best of both worlds - Herbert Hooverplein 4. (uitrijkaarten verkrijgbaar @SO)

Zalen

Naam
SO Event Venue9520323850 - 99 - -
SO Flex Office16666 - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram