"Kinepolis, partner van jouw doelstellingen !"

Breed gamma aan oplossingen

Meer dan alleen cinema

Persoonlijke begeleiding

tot 6.000 personen | Locaties

Of je nu een evenement wilt organiseren, je merk op een originele manier neerzetten of klanten een leuk relatiegeschenk aanbieden: bij Kinepolis kun je terecht voor een breed gamma aan oplossingen die veel verder reiken dan cinema alleen. Van het eerste contact tot de uiteindelijke evaluatie zorgen we voor een persoonlijke begeleiding. 

Om je medewerkers of klanten iets exclusiefs voor te schotelen hoef je het niet altijd ver te zoeken. Oké, circusolifanten en tijgers laten opdraven is spectaculair, maar heb je dat echt nodig om je evenement een exclusieve touch te geven? Trakteer ze liever op een exclusieve filmervaring.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Kinepolis Brussel heeft geen eigen parking. Parking T, A & B zijn in uitbating van het Tentoonstellingspark Brussel. Deze zijn 24u/24 open en betalend (€ 6,00). Voor Kinepolis bezoekers wordt er een korting van € 3,00 toegestaan voor een duurtijd van 5u .

Zalen

De Brusselse bioscoop beschikt over 24 filmzalen van 100 tot 628 personen. Heb je geen scherm nodig? Je vindt er drie ruimtes voor je receptie met catering zoals de ruimtes Espace Lumière, Lobby en White Hall. Eerder nood aan een kleinere ruimte voor een meeting? Dan kun je gebruik maken van de break-out rooms zoals de VIP-Lounge en Blue Room. Deze polyvalente zalen ademen een professionele sfeer uit en zijn geschikt voor al je evenementen zoals een congres, seminarie, beurs of zelfs een personeelsfeest.

Volg ons op Instagram