"Vergaderen op een centraal gelegen locatie"

Centrale ligging tussen Antwerpen & Eindhoven

Nabij het trein station & ruime parking

Overnachten mogelijk in één van de 84 kamers

tot 300 personen | Locaties

Hotel Corsendonk Viane ligt centraal gelegen in het hartje van Turnhout op wandelafstand van de Grote Markt. Door de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en ruime parking is het hotel de perfecte uitvalbasis voor de organisatie van al jouw evenementen en overnachtingen.

Privéfeesten:

Ben je opzoek naar een leuke locatie voor jouw verjaardagsfeest, babyborrel, communie-of lentefeest, een jubileum of receptie? Dan ben je in Corsendonk Viane aan het juiste adres! Wij bieden je leuke pakketten gaande van een walking dinner formule, een receptie formule tot heerlijke buffetformules. 

Bedrijfsevents en vergaderen:

Dankzij haar centrale ligging tussen Antwerpen en Eindhoven is Corsendonk Viane de perfecte uitvalbasis voor het organiseren van jouw meeting en/of overnachting. Dankzij de nabije ligging aan het centraal station en de ruime parking geraakt iedereen vlot en efficiënt tot zijn/haar bestemming!

Het hotel beschikt over 7 vergaderzalen waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. De vergaderzalen zijn voorzien van verschuifbare wanden waardoor er verschillende combinaties van zalen mogelijk zijn. Dankzij deze combinatie van de zalen beschikt het hotel over een capaciteit voor groepen tot 300 personen. 

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime privé parking voorzien.

Volg ons op Instagram