LaRiva Events

Vanaf 50 tot 600 personen | Locaties

Op één van de meest trendy plaatsen in Antwerpen, het Eilandje, staat naast het Havenhuis in de Londenstraat de modieuze event locatie LaRiva in al haar glorie en historiek te pronken. Als voormalige schuilplaats voor dokwerkers heeft het historisch juweeltje sinds de opstart van het resto-bar-eventhall-concept in april 2004 wel heel wat meer te bieden dan toen.

LaRiva kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw-, personeels- en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer. Indien u wenst kunnen wij u met raad en daad bijstaan voor het organiseren van uw exclusief evenement of uniek feest!

LaRiva is tevens een ervaren specialist voor uw huwelijk. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van uiteenlopende huwlijken. Zo bestaan er verschillende mogelijkheden in receptie's, diner's en aansluitend feesten.

Bij een drankje bespreken we graag samen uw wensen en nemen alles door tot we het arrangement hebben uitgewerkt dat voor u het beste en voordeligste uitkomt. Onze ervaren medewerkers staan u bij met professioneel advies, zodat er niks over het hoofd wordt gezien. Op deze manier verzorgen wij uw feest tot in de puntjes, zodat we er samen een unieke en onvergetelijke dag van kunnen maken.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Wifi

Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Naast het gebouw is er een ondergrondse parkeergarage, deze kan steeds ingehuurd worden. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de omliggende straten, hiervoor sturen wij steeds een handig parkeerplannetje mee.

Volg ons op Instagram