"Een droomlocatie voor galadiner en conferenties"

Vrij van catering

Technische uitrusting

Sterrenhemel

tot 500 personen | Locaties

Een zaal boordevol geschiedenis, volledig gerestaureerd en voorzien van de beste technologische snufjes. De Claridge zal zowel de stijlvolle flegmatici als de technofielen kunnen bekoren. Je zal niet meer om het gebouw heen kunnen in de nieuwe Europese wijk te Brussel.

Laat je inspireren door de vele succesverhalen van de talrijke voorbije jaren of je nu een meeting, een receptie of een voorstelling van een product organiseert.

Als meer dan 100 jaar oude zaal heeft de Claridge de gebeurtenissen en vieringen zien ontplooien die vorm hebben gegeven aan een deel van onze geschiedenis. De recente transformatie naar een moderne ruimte verbindt dit met de huidige vraag naar exclusiviteit en technologische perfectie.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Overnachting
Muurprojecties
LED scherm

Parking

In partnerschap met de naburige overdekte parking is het mogelijk om tot 500 plaatsen te reserveren. De shuttleservice kan zijn nut bewijzen als je meer genodigden heeft.

Zalen

Naam
Claridge45080 - 160450 - 600350800
Tabel weergave: Aantal personen

Door te kiezen voor Claridge, huur je een zaal doordrongen van een zeer eigen ziel. De muren, het balkon en de honderdjarige podia herinneren ons aan de tijd van de cabaret en de burleske komedies..

Het overige brengt een nieuwe wind doordrongen met technologie. De muur bezaaid met honderden ledlampjes als sterren, het gigantische scherm, het geluid en de digitale wallpaper contrasteren op een smaakvolle en discrete wijze met deze oudere toets.

Met jouw keuze voor de Claridge beschik je over een zaal, een decor in de kleuren van jouw bedrijf, een verfi-jnde traiteur en sprekers naar jouw keuze. Er rest je enkel nog de geschikte formule uit te kiezen.

Volg ons op Instagram