"Als je genoeg saaie vergaderplaatsen gezien hebt…"

Voor veeleisende doelgroepen

In de meest centraal gelegen stad

'Wauw-gevoel' vanaf dat je binnenkomt

Vanaf 2 tot 20 personen | Locaties

Good2CU is een vergaderloft in een gebouw met een industriële achtergrond. Centrum Mechelen, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Bij Good2CU hangt er magie. Daar heeft Marc Vermeulen voor gezorgd, senior trainer en vergadertijger van het uitstervende soort. Hij was de traditionele vergaderzalen beu en creëerde voor zichzelf én voor jou deze Magical Meeting Loft. 

Magisch? Inderdaad. jouw vergadertafel valt uit het plafond neer, een keizerstroon wacht je op, de boksbal pareert jouw diepste vergaderfrustraties. En wat dacht je van de hangmat, de graffitimuur en de vissen die jouw voeten proberen te kietelen? Het is nog maar een begin van de betovering...

Good2CU is uitgerust met het neusje van de zalm op het gebied van domotica. Presentaties geven, dvd's vertonen, met één vingerknip een totaal andere lichtsfeer creëren...door de knappe combinatie van klank, kleur en beeld kent Good2CU zijn gelijke niet!

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie

Productvoorstelling
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is een openbare parking op 2 min. wandelafstand

Zalen

Naam
Magical Meeting Loft13025252525 - 2525 -
Tabel weergave: Aantal personen

Ontdek meer over Good2CU

Magisch, inspirerend en uniek - Good2CU

Achter de rode bakstenen façade van een industrieel pand in het centrum van Mechelen schuilt een ‘magical meeting loft’. Marc Vermeulen, senior trainer en vergadertijger van het uitstervende soort creëerde Good2cu voor zichzelf, maar vooral voor jou.

Lees meer

Volg ons op Instagram