Molenhof

"Een hoeve uit 1850 als de kader voor jouw event!"

Persoonlijke begeleiding door ervaren team

Ruime parking

Groene omgeving

Vanaf 10 tot 600 personen | Locaties

Feestzaal Molenhof biedt jou een sfeervolle en stijlvolle locatie voor je vergadering, receptie, huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, uitvaart of welke andere gelegenheid dan ook.

Het gebouw van Feestzaal Molenhof dateert van rond 1850. Toen was het een hoeve zoals er velen zijn in de Kempen. Door de tijd heen heeft het gebouw verschillende functies gehad. Het deed dienst als boerderij, woonhuis, discotheek,…om zich tenslotte, na de verbouwingen van 1988, te lenen tot ideale bestemming als feestcomplex in een geheel eigen stijl. Ondertussen hebben wij hierin meer dan 25 jaar ervaring.

In dit kader trachten wij jou feesten aan te bieden met een persoonlijke service, een verfijnde keuken en dit alles zoveel mogelijk in samenspraak zodat wij, samen met jou, kunnen zorgen voor een onvergetelijk gebeuren .

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Feestzaal Molenhof beschikt over een groot eigen parkeerterrein voor 150 wagens waar u gratis kan parkeren.

Zalen

Naam
De Schuur - - - - - - 600350400
Korenschuur - - - - - - 300150180
'T Schuurke - - - - - - 805060
Tabel weergave: Aantal personen

Feestzaal Molenhof biedt u maar liefst drie zalen.
Iedere zaal heeft zijn eigen voorzieningen zoals een eigen inkomhal, een aparte vestiaire, eigen toiletten, airco en Wi-Fi.
Mocht de capaciteit van een zaal niet toereikend zijn, dan kunnen er tegelijkertijd verschillende zalen gebruikt worden of kan er een luxetent bij aangebouwd worden.
Iedere zaal geeft uit op een eigen afgesloten  tuin, waar bij mooi weer de receptie kan plaatsvinden. Ook bevindt zich hier een speeltuin zodat kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

De Schuur

In deze zaal kunnen maximum 400 personen plaatsnemen. Voor recepties is deze zaal toereikend voor 600 personen. Een gezellige veranda verbindt deze zaal met de tuin. Wanneer u kiest voor een buffet, wordt dit opgesteld in de aangrenzende zaal “’t Schuurke”.

Korenschuur

Deze zaal biedt zitplaatsen voor 180 personen. Voor recepties is deze zaal toereikend voor 300 personen. Ook hier is het een veranda die de zaal verbindt met de tuin. Wanneer u kiest voor een buffet, dan wordt dit opgesteld in deze veranda.

t Schuurke

Voor kleinere gezelschappen tot 60 personen of voor een intiemer feest.

 

 

Volg ons op Instagram