Downloadables: vergeet niets!

Een tijdlijn om je trouwfeest in goede banen te leiden, een overzicht voor de tafelverdeling, een leuke playlist of originele kinderaktes? Wij maakten voor jullie alle nodige downloadables!

Check onze downloadables

Onze laatste artikels

Inspiratie
WE ARE IN LOVE. Met deze taarten. Check ze in dit artikel, en probeer je mond dicht te houden. Want ze zijn 1) prachtig en 2) overheerlijk. Ontdek alles over de mooiste taarten van 't Suikerhuys!
Echte feesten & Styled shoots
Eind juni 2018 streek dit prachtig koppel neer in het authentieke Kasteel van Bracciano in Italië, waar zij familie en vrienden ontvingen en verwenden. Ontdek alles over dit wondermooi feest, de prachtige locatie en het werk van grafisch ontwerpster en eventstylist Beau Jour!
Inspiratie
Feestjes zijn fantastisch, maar ze kunnen ook voor veel milieubelasting- en vervuiling zorgen. Gelukkig zijn er steeds meer middeltjes en manieren om de impact van jouw feest op de aarde te verkleinen. In dit artikel geven we je 12 ecologische tips!
Moodboards
Hoewel trouwen in de zomer heel populair is, heeft een echte 'winterwedding' ook zijn charmes. In dit moodboard verzamelden we alle mooiste 'winter-proof' trouwjurken. Zo hoeft de bruid het geen koud te hebben en er tegelijk prachtig uitzien!
Tips en Trends
Op een mooie herfstige donderdag, zo'n twee weken geleden, trokken we met de fiets naar de press day en 'Rehearsal Dinner' van trouwbeurs Engaged. Want 'de beurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' komt naar België! Ontdek alles over onze leuke middag in dit artikel.
Inspiratie
We hoorden onlangs een ensemble van NoteSupply aan het werk en wauw - wat een streling voor het oor! We mochten muzieksommeliers Kaat en Pieter 6 vragen stellen. 

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram