4 tips voor een onvergetelijke huwelijksnacht

Tips en Trends

Na een prachtige dag vol emoties en geluk is de huwelijksnacht aangebroken. Een nacht waar best veel verwachtingen aan worden gesteld. Wij geven je graag een viertal tips om het spetterend te maken.

 

 

Seks tijdens de huwelijksnacht?

 

We willen je niet meteen ontmoedigen, maar wel eerlijk zijn. Slechts een klein deel (25%) van de getrouwde stelletjes heeft seks tijdens de huwelijksnacht. Misschien wel logisch. Na een hele drukke dag met mooie en ontroerende momenten en wat drankjes achter de kiezen, wil je het liefst zo snel mogelijk je ogen sluiten. Of je wilt gelijk alle cadeaus bekijken of enveloppes tellen. Hoe zorg je ervoor dat je toch een onvergetelijke huwelijksnacht hebt?

Onze tip: drink tijdens jullie huwelijksdag niet te veel en als je toch wat glaasjes bubbels drinkt, neem dan steeds een glas water tussendoor. Zo blijf je fris en fruitig. Zorg voor een mooi lingeriesetje en neem massageolie mee. Geef de cadeaus en enveloppes mee aan de ceremoniemeester, die zorgt ervoor dat je dit allemaal de volgende dag weer terug krijgt.

Ben je toch te moe van de dag? Maak je er niet te druk om. Want er breekt ook weer een mooie ochtend aan, waar je samen kan genieten van elkaar en jullie pas verworven status. Neem rustig de tijd voor elkaar, ga samen in bad of geef elkaar een uitgebreide massage. Alle spanningen van de vorige dag vloeien weg en maken plaats voor een plezant en spannend ochtendje.

 

 

Mooiste lingeriesetje zonder dat je man het ziet

 

Uiteraard kies je voor een waanzinnig sexy en mooi lingeriesetje om te dragen voor de huwelijksnacht (of de volgende ochtend). Zorg dat het perfect past, zodat je je er ook ontzettend mooi in voelt. Niet te strak. En berg het goed op, zodat je aanstaande het niet van te voren ziet. Je wilt hem verrassen!

 

 

Naar huis of niet?

 

Een groot deel van de kersverse getrouwden brengt de huwelijksnacht ergens anders door dan in eigen bed. En ook wij vinden dat een goed idee. Want je wilt het liefst zo lang mogelijk genieten van jullie mooie dag en deze verlengen met een speciale nacht. Misschien wel in een hotelkamer met bubbelbad, zodat je na het uittrekken van je knellende schoenen nog even kan ontspannen.

Tip: Reserveer een hotel. Je kunt kiezen voor een bruidssuite, maar een mooie kamer met bubbelbad of andere faciliteiten is ook al heel fijn (en wat minder prijzig). Ga naar het hotelletje waar jullie je eerste overnachting samen hadden, zodat het extra bijzonder is. Regel daar een heerlijk ontbijt op bed. Met champagne!

 

 

Verleng je huwelijksdag

 

Blijven vrienden en familie ook in de buurt overnachten? Ga dan de volgende dag uitgebreid brunchen met elkaar, zodat jullie heerlijk kunnen napraten en nagenieten. Maak er een heerlijk weekendje van. Of ga de volgende dag gelijk op huwelijksreis. Geef van tevoren bij de hotels aan dat het om jullie huwelijksreis gaat, dan willen ze nog wel eens wat extra’s doen, zoals rozenblaadjes op jullie bed.  Wij wensen jullie een super bruiloft en een spannende huwelijksnacht!

 

Gaan julllie binnenkort trouwen ? Laat je dan inspireren op Salino.be en ontdek er de uniekste huwelijkslocaties, lekkerste cateraars en foodtrucks, origineelste eventplanners en beste verhuurders van feestmateriaal. 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram