Familiefeest? Maak het jezelf gemakkelijk

Familiefeest? Maak het jezelf gemakkelijk

Tips en Trends

29/08/2018

Heb je een grote familie? Is het altijd discussie over bij wie het volgende familiefeest moet plaatsvinden? Of gewoon eens zin in iets nieuws? Verandering van spijs doet eten: probeer het eens op een andere manier! Ontdek een nieuwe plek, proef nieuwe smaken, of zet je voeten eens onder tafel om je te laten bedienen.

Hieronder vind je drie leuke voorbeelden om je familiefeest een beetje anders aan te pakken.

 

1. Vraag een cateraar of traiteur

Geen zin om voor heel je familie te koken? Geen inspiratie meer? Daar is helemaal niks mis mee. Vraag eens een traiteur of cateraar en verlos jezelf van heel wat werk en stress. Heel wat cateraars voorzien ook bediening op de avond zelf: tijd om je voeten onder tafel te schuiven en jezelf te laten bedienen!

 

2. Tuinfeest? Boek een foodtruck

Heeft iemand in je familie een grote en bereikbare tuin? Spreek af met je familie om eens een foodtruck te laten komen. Hiermee ontlast je jezelf van heen- en weergeloop naar binnen en buiten, koken en achteraf opruimen! Daarnaast zorgt een foodtruck voor een heel aparte en leuke sfeer. Bouw met je familie een mini-festivalletje in de achtertuin: gegarandeerd een onvergetelijk familiefeest.

Het aanbod wat betreft foodtrucks is oneindig. Van mediteraans tot oosters, van hamburgers en hotdogs tot culinaire hoogstandjes, van cocktails tot dessertjes. Via Salino.be kan je een gepersonaliseerd voorstel vragen aan de foodtruck van je keuze.

Tip: maak het extra leuk voor de kids en voorzie een springkasteel!

 

3. Familiefeest op verplaatsing

De vier muren van jullie eetkamer beu gezien? Geen zin in die oneindige afwas na je familie over de vloer te hebben gehad? Stel voor om een keertje op verplaatsing te gaan. Een restaurant is hiervoor snel te klein, daarom kies je best voor een zaal met catering. Dan heb je de hele ruimte voor je groep en kan je vaak ook de menu zelf samenstellen. Ook leuk: in tegenstelling tot een restaurant kan je een zaal vaak zelf inkleden. Denk aan slingers, ballonnen of extra kaarsjes.

Ontdekt de geschikte partner voor jouw geslaagd familie feest op Salino.be


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant