Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Maak jouw communiefeest compleet met een foodtruck!

Maak jouw communiefeest compleet met een foodtruck!

Inspiratie

17/03/2021

Eindelijk is het zover: je zoon of dochter mag communie doen. Daar hoort een mooi feest met een unieke touch bij! Veel ouders kiezen daarom tegenwoordig voor een foodtruck op het communiefeest van hun kind. Waarom een foodtruck? Het is gezellig, lekker en praktisch! Laat je inspireren en kijk mee naar vijf populaire foodtrucks voor op jouw communiefeest.

1. Burgers & Co

Foodtruck Burgers & Co voorziet jong en oud van een heerlijke maaltijd! Huisbereide hamburgers op een broodje vol lokale groenten en homemade sauzen. Versgebakken frietjes in een gezellige puntzak. Maar Burgers & Co kan evengoed een stijlvol menu voorzien, met verfijnde hapjes vooraf en een heerlijk dessertje nadien. Kortom, voor ieder wat wils. Omdat Burgers & Co met verse en lokale producten werkt, is elk gerecht fantastisch.


2. Pasta per Tutti

Op zoek naar een bekende en smakelijke keuken voor op jouw communiefeest? Pasta per Tutti bereidt verrukkelijke verse pasta’s voor jou en je gasten. De pastasauzen zijn vers en zelfgemaakt, variërend van bolognese tot pesto-kip. Kies uit een kleine, medium of grote portie pasta of zelfs een glutenvrije pasta behoort tot de mogelijkheden. Pasta per Tutti is er voor iedereen!


3. GoldenFries

Waar maak je kinderen blij mee? Frietjes natuurlijk! En stiekem smullen volwassenen daar maar al te graag van mee. De GoldenFries foodtruck is daarom de perfecte aanvulling op jouw communiefeest. De handgesneden Belgische frietjes in een puntzak smaken niet alleen heel lekker, ze zien er ook gezellig uit! Je combineert deze ook nog eens met de snacks naar jouw


4. Louis' Pizza

Pizzaiolo Louis bakt zijn pizza’s precies zoals het hoort: vers, knapperig en volgens Italiaans recept. Je gasten beginnen meteen te watertanden als ze op de locatie van jouw communiefeest aankomen! Foodtruck Louis’ Pizza gebruikt eerlijke, heerlijke en verse ingrediënten. Deze pizza foodtruck past bovendien perfect op een communiefeest voor jong en oud, want de pizzapunten zijn gemakkelijk in de hand te eten. Gezellig, maar bovenal onweerstaanbaar lekker!


5. Fantastic Wheels - Wafels en pannenkoeken

Fantastic Wheels maakt een echt droomfeest van de communie van je kind. Geniet van de traditionele Luikse wafel met slagroom, en misschien wel een fruitige topping. Popel je om een Bubbelwafel te proberen of blijf jij liever bij een heerlijke traditionele pannenkoek? Je hebt keuze uit allerlei variëteiten en toppings. Bied jij de volwassenen op het feest liever eerst een hartige pannenkoek aan? Ook dat kan! Fantastic Wheels biedt de kinderen én volwassenen op je communiefeest een verrassende traktatie!Waarom een foodtruck op jouw communiefeest?

Lekker, al die gerechten en hapjes. Maar er zijn nog meer redenen waarom een foodtruck op je communiefeest zo interessant is. Hieronder geven we je alvast enkele voordelen.

  • Praktisch: je hoeft zelf niet in de keuken te staan om je gasten te verwennen met heerlijk eten. Bovendien komt de foodtruck gewoon naar je toe!
  • Origineel: je communiefeest krijgt een uniek tintje met een foodtruck op locatie.
  • Sfeervol: foodtrucks brengen mensen bij elkaar. Je gasten maken een praatje met elkaar, terwijl hun pizza of wafel wordt bereid. En de kinderen nemen hun puntzak met frietjes gezellig mee naar opa en oma!
  • Correcte prijs: een foodtruck is een voordelige keuze als je professionele catering op je feest wil. Hieronder lees je hoe het zit met de kosten en baten. 


Wat kost een foodtruck eigenlijk?

De prijs van een foodtruck hangt af van verschillende factoren. Voor hoeveel personen huur je de foodtruck? Hoever moet deze rijden naar de locatie van jouw communiefeest? Voor hoelang wil je de foodtruck inhuren? Dit alles speelt mee, evenals het type foodtruck: sommige gerechten zijn immers prijziger dan andere.

Gemiddeld kun je voor jouw communiefeest vanaf ongeveer €650 een foodtruck huren voor een minimum van 35 gasten. Schrik je van dit bedrag? Bedenk dan goed wat een foodtruck allemaal levert: een mobiel restaurant op locatie, met versbereide gerechten en veel sfeerbeleving. Net als andere cateraars heeft de foodtruck te maken met voorbereiding, inkopen, reistijd en reserveringen. Maar… als je voor een foodtruck kiest, hoef je géén keuken af te huren of een feestzaal voor je gasten. Dat maakt foodtrucks lekker (en) correct!


Zo huur je een foodtruck

Wil jij graag een of meerdere foodtrucks inhuren voor op jouw communiefeest? Op Salino.be vind je een duidelijk overzicht van alle beschikbare foodtrucks!


Vind de perfecte foodtruck voor jouw communiefeest heel eenvoudig hier:

Vind jouw foodtruckDeel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

Een bijzonder communiefeest met één van deze 5 thema’s

Inspiratie