Pasado tovert heerlijke éénpansgerechten op jouw feest

Wekelijks trekken we met Salino op pad doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies en doelen van onze partners met jullie.

De primeur van onze interviews is voor Pieter van Pasado Catering.

Pieter slaagde erin om van zijn hobby, zijn beroep te maken. En wel met succes! Met zijn éénpansgerechten zorgt hij niet enkel voor heerlijke smaken op je feest, maar brengt hij daarnaast ook entertainment. Zijn keuken staat letterlijk tussen jouw gasten.

 

   

 

“Wat was voor jou de grootste uitdaging wanneer je met je foodtruck bent gestart?”

De grootste uitdaging was niet het koken op zich, want dit was al een passie. Alles wat daarbij kwam kijken, was een grotere uitdaging. Het bedrijfsmatige, zodat alles op wieltjes blijft lopen en zodat er voldoende opdrachten blijven binnen komen.

Meer specifiek waren bekendheid en marketing een grote uitdaging. Daarom ben ik blij dat er platformen zoals Salino bestaan om ons te kunnen onderscheiden.

 

“Wat staat er bij jou zoal op het menu?”

Alles wat in een grote pan kan! Maar heel verscheiden: Oosters, Aziatisch, Vlaams, Mediteraans, Mexicaans, Amerikaans … Noem maar op. Vlees en vis gerechten, maar evengoed vegetarische gerechten.

 

Waarom heb je gekozen voor eenpansgerechten?”

Ik koos voor éénpansgerechten voor de lekkere mix van smaken en de variëteit die je kan aanbieden aan je gasten. Hierdoor kan ik een groot aantal gasten van een snelle bediening voorzien.

Vaak kunnen andere foodtrucks maar een beperkt aanbod bieden. Hun keuken is immers beperkt qua ruimte. En hebben ze problemen qua snelheid van service. Twee zaken die bij mij juist heel groot en snel zijn.

 

“Wat staat er voor jou op de planning in 2017?”  

Ik heb een stijging van ongeveer 500% aan reservaties ten opzichte van 2016. Dus ik heb mijn handen vol. :-)

In 2017 wil ik me meer richten naar privé-feesten omdat ik dit veel aangenamer werken vind. Op grote publieke events zal je mij dus op korte termijn niet meer vinden.

 

“Wat is van je gerechten nu jouw persoonlijke favoriet?”

Ik geniet eigenlijk vooral van pittige gerechten zoals een lekkere chili con carne of een Oosters gerecht vanwege de kruiding, zoals de Marokkaanse gehaktballetjes.

 

“Waarom past jouw foodtruck perfect op eender welk privéfeest?”

Mijn gerechten zijn een mix van toegankelijkere gerechten zoals stoofvlees of hamburgers (voor de kinderen bijvoorbeeld), maar ook ‘speciallekes’ uit diverse werelddelen. Mijn gamma aan gerechten is groot en ik kom ook met verschillende gerechten zodanig iedereen zijn gading vindt.

Ik kan snel serveren. Gasten hoeven dus niet lang te wachten om samen te tafelen. En bij mij staat het 'live cooking' aspect centraal waardoor er wel wat bekijks is op elk privé- event.

 

Vind alle verdere informatie over Pasado Catering op haar website. 

 

Ontdek meer over Pasado

Ontdek al onze foodtrucks

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram