Tips om een jubileum extra leuk te maken

Tips om een jubileum extra leuk te maken

Tips en Trends

17/07/2019

Heb je binnenkort een huwelijksjubileum te vieren en is het tijd is voor een feestje? Wij zorgen met plezier voor inspiratie om van dit jubileum een schitterend evenement te maken.

Zeg het met foto’s

Neem je gasten mee op een reis terug in de tijd met een leuke slideshow. Haal alle mooie en ook foute foto’s boven en projecteer ze op een groot scherm. Succes gegarandeerd bij iedereen.

Daarnaast kan je ook een fotobooth op je feest voorzien. Zo kan je nieuwe herinneringen maken om op terug te kijken in de toekomst. En zo heb je meteen ook nieuw materiaal voor de slideshow binnen enkele jaren.

 

Music maestro

Een feest is niet compleet zonder de juiste muziek. Breng je gasten helemaal in de sfeer door een leuke playlist te maken van muziek die in het jaar van jullie huwelijk populair was. Of vraag aan je DJ om alle hits van toen de draaien. Wissel af en toe ook af met hits van vandaag, zo ben je zeker dat iedereen plezier heeft op de dansvloer

 

Zeg het met eten

Weet je nog wat er op het menu stond tijdens jullie trouwfeest? Serveer deze gerechten opnieuw, maar dit keer in een modern jasje. Het is een subtiele manier om herinneringen op te halen.  

 

 

Dresscode: trip down memory lane

Als je er echt een themafeest van wil maken, kan je je gasten een grappige dresscode opleggen. Laat ze naar je evenement komen in kleding die hip was in de tijd van toen. Het kan zeker een leuke touch geven aan je jubileum.

 

Final touch

Voor de decoratie van je feest kan je alle kanten op. Kies een leuk thema dat jullie typeert. Zoals een Black & White party of ga volledig over the top met een Great Gatsby feest.

Een leuke tip: hang de mooiste foto’s van vroeger op. Dit staat leuk als decoratie en het geeft een nostalgisch gevoel aan je locatie.

Daarnaast zijn ballonnen in de vorm van het juiste jaartal ook helemaal hip. Zij mogen dus zeker niet ontbreken op deze speciale gelegenheid.

 

 

Vier jij binnenkort een jubileum ? Laat je dan inspireren op Salino.be. Op ons platform vind je niet enkel de mooiste feestlocaties voor jouw jubileum, maar ook de lekkerste cateraars en foodtrucks. Ook de origineelste eventplanners en beste verhuurders van feestmateriaal kan je er terugvinden. 

 

Ontdek hier de mooiste feestlocaties

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant