Echte liefde in de warme najaarszon: een opvallende styled shoot

Echte liefde in de warme najaarszon: een opvallende styled shoot

Styled shoots

17/10/2018

Uit de foto’s kan je het misschien niet meteen afleiden, maar deze styled shoot werd gefotografeerd in november. In de prachtige najaarszon lieten geliefden Lotte en Bert zich onderwerpen aan de talenten van dreamteam Kevin van Flowtography en Greet van Wauw Events. Dat resulteerde in deze romantische verlovingsshoot.

Fotograaf Kevin maakt liefst ongedwongen foto’s waarbij hij enkel gebruik maakt van natuurlijk licht. Daarnaast houdt hij van warme kleuren en foto’s met een mooie bokeh, elementen die je ook steeds ziet terugkomen in zijn werk. In combinatie met de warmte die het spontane koppel uitstraalt zorgde dit voor erg mooie en originele beelden.

Styliste Greet koos de locatie en kleedde het geheel in met prachtige bloemen en mooie tafeldecoraties. Ze gebruikte hierbij verschillende tinten bordeaux en peach, die mooi tot zijn recht kwamen in het prachtige bos. Greet haalde haar inspiratie bij het hippe thema ‘rustiek chique’. Een vintage geïnspireerd en tijdloos idee, waar al eens buiten de lijntjes gekleurd mag worden.

Fotografie: Flowtography
Planning en styling: Wauw Events
Make-up: Mariet Schoonheidsspecialiste
Kapsel: Elise Haar & Zo


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant