Jouw exclusief evenement in Het Moment

Inspiratie

Jouw uniek evenement

“Jouw uniek evenement proeven en beleven in de Abdij van Averbode”

Ruim een jaar geleden opende Het Moment voor het eerst zijn deuren. Vandaag de dag is het belevingscentrum van de Abdij van Averbode met abdijcafé, abdijwinkel, huisbrouwerij, kaasrijperij en bakkerij uitgegroeid tot een vaste waarde in Averbode en ver daarbuiten.

Als exploitant van Het Moment mogen we in samenspraak met de Abdij onze exploitatie in het najaar en voorjaar (november tot april) aanbieden voor een origineel feest, productvoorstelling, personeelsdiner, uniek evenement,... Dit aanbod is weliswaar gelimiteerd in aantal en dus exclusief voor de eerste beslissers.

“Als ondernemer of organisatie dien je constant vooruitstrevend te denken en te handelen, in contact te staan met klanten, partners en leveranciers.”

Je wil deze relaties ongetwijfeld verrassen en de eerste zijn met originele acties, events en ideeën. En wij helpen jou hier graag bij door deze unieke locatie aan te bieden.

Onze prachtige omgeving

“Beleef de rijkdom van het Merodegebied en het Hageland. ”

Het Moment is één van de mooiste plekken in de wijde omgeving, op het kruispunt van drie provincies. Door het schitterende architecturale kader, de rust van een plek binnen de muren van een abdij met een actieve gemeenschap norbertijnen, en dat midden in de natuur, biedt deze locatie net dat tikkeltje meer.

De unieke beleving

De combinatie van de aanwezige ambachten maakt Het Moment uniek: de bakkerij waar elke dag het Averbode-brood wordt gebakken, het Averbode-bier uit onze huisbrouwerij dat enkel hier te degusteren is en de kaasrijperij waar de Averbode-kaas zijn lekkere smaak krijgt. In onze Abdijwinkel zijn uiteraard de Averbode-producten te koop, naast de uitgaves van de Uitgeverij Averbode en een uitgebreid aanbod aan streekproducten. In het Abdijcafé kunnen 200 mensen comfortabel zitten, het terras telt nog eens 200 stoelen.

Kortom: een plaats vol beleving om jouw relaties te verrassen en te verwennen.

Graag overleggen wij hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jouw exclusief evenement een unieke beleving wordt voor iedereen. Neem zeker een kijkje op onze bedrijfspagina en stuur ons vrijblijvende een offerteaanvraag.

"Je moet het zien om het te geloven."

Ontdek Averbode - Het Moment 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je event te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Feesten in een monument: bij deze locaties kan het!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram