Neem deel aan de Grote Huwelijksenquête en maak kans op een romantische reis naar Griekenland!

Neem deel aan de Grote Huwelijksenquête en maak kans op een romantische reis naar Griekenland!

Inspiratie

06/02/2019

Ben je verloofd of onlangs getrouwd? Dan hebben we wat leuks voor je op de agenda staan! 

De Grote Huwelijksenquête

Salino organiseert namelijk als eerste in Vlaanderen een groot trouwonderzoek: De Grote Huwelijksenquête. We stellen je een paar vragen over de organisatie van jouw trouwfeest, je ervaringen en of je nog tips hebt voor toekomstige bruidjes (en bruidegommen natuurlijk)! 

En het mooiste van al... Als je de enquête invult maak je kans op een 8-daagse reis naar Griekenland! Je vluchten, huisje en huurwagen worden voorzien door onze partner & reisagent 'Eliza was here'. 

Daarnaast krijgt iedereen bij deelname automatisch een mooie korting van €50 bij 'Eliza was here'. Een leuke extra, vinden wij!


Neem deel en maak kans op een reis naar Griekenland!

We vertellen je graag wat meer over de dromerige reis die 'Eliza was here' weggeeft aan één winnende deelnemer. Eliza stuurt jou en je reispartner op stap naar Griekenland, meer bepaald naar Kreta of Zakynthos. Je vlucht, huurwagen en overnachtingen (7 nachten) zijn inbegrepen in de prijs. Sit back, relax & enjoy!

Op basis van de beschikbaarheid verblijf je in één van de volgende bijzondere accommodaties van Eliza was here:  

  • Sea View Castle
  • Aresti Villas 
  • Pirgos
  • Avdou
  • Koules Estate
  • Villas Delight
  • Ellotis Villas



Over Salino

Je huwelijk plannen, dat start bij Salino. Een gezellig online plek waar je alle leveranciers vindt die van jullie trouwfeest een onvergetelijke dag maken. Van foodtrucks en cateraars tot locaties en fotografen: Salino matcht je met de juiste mensen! Een overzicht van al onze eventpartners vind je op onze website, de leukste feestinspiratie op onze blog.

Over Eliza Was Here

Afgelegen strandjes, onontdekte plekjes, lokale gerechten en authentieke accommodaties: daar staat 'Eliza was here' voor. Ver weg van het massatoerisme en in het Middellandse Zeegebied vind je de reisbestemmingen van Eliza. Waar iedereen rechts afslaat, slaat Eliza linksaf. En zo beland je op de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes!




Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant