Neem deel aan de Grote Huwelijksenquête en maak kans op een romantische reis naar Griekenland!

Inspiratie

Ben je verloofd of onlangs getrouwd? Dan hebben we wat leuks voor je op de agenda staan! 

De Grote Huwelijksenquête

Salino organiseert namelijk als eerste in Vlaanderen een groot trouwonderzoek: De Grote Huwelijksenquête. We stellen je een paar vragen over de organisatie van jouw trouwfeest, je ervaringen en of je nog tips hebt voor toekomstige bruidjes (en bruidegommen natuurlijk)! 

En het mooiste van al... Als je de enquête invult maak je kans op een 8-daagse reis naar Griekenland! Je vluchten, huisje en huurwagen worden voorzien door onze partner & reisagent 'Eliza was here'. 

Daarnaast krijgt iedereen bij deelname automatisch een mooie korting van €50 bij 'Eliza was here'. Een leuke extra, vinden wij!


Neem deel en maak kans op een reis naar Griekenland!

We vertellen je graag wat meer over de dromerige reis die 'Eliza was here' weggeeft aan één winnende deelnemer. Eliza stuurt jou en je reispartner op stap naar Griekenland, meer bepaald naar Kreta of Zakynthos. Je vlucht, huurwagen en overnachtingen (7 nachten) zijn inbegrepen in de prijs. Sit back, relax & enjoy!

Op basis van de beschikbaarheid verblijf je in één van de volgende bijzondere accommodaties van Eliza was here:  

  • Sea View Castle
  • Aresti Villas 
  • Pirgos
  • Avdou
  • Koules Estate
  • Villas Delight
  • Ellotis VillasOver Salino

Je huwelijk plannen, dat start bij Salino. Een gezellig online plek waar je alle leveranciers vindt die van jullie trouwfeest een onvergetelijke dag maken. Van foodtrucks en cateraars tot locaties en fotografen: Salino matcht je met de juiste mensen! Een overzicht van al onze eventpartners vind je op onze website, de leukste feestinspiratie op onze blog.

Over Eliza Was Here

Afgelegen strandjes, onontdekte plekjes, lokale gerechten en authentieke accommodaties: daar staat 'Eliza was here' voor. Ver weg van het massatoerisme en in het Middellandse Zeegebied vind je de reisbestemmingen van Eliza. Waar iedereen rechts afslaat, slaat Eliza linksaf. En zo beland je op de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes!Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram