'De trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt': wij gingen voorproeven op de rehearsal dinner van Engaged

Tips en Trends

Op een mooie herfstige donderdag, zo'n twee weken geleden, trokken we met de fiets naar de press day en  'Rehearsal Dinner' van trouwbeurs Engaged. Want 'de beurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' komt naar België! Ontdek alles over onze leuke middag hieronder.


We werden ontvangen in de prachtige Art Nouveau zaal Horta, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen. Niet toevallig ging het lanceringsfeestje van Engaged door op deze inspirerende plek: Engaged koos namelijk Horta uit als locatie om de hippe trouwbeurs te laten doorgaan op 2 en 3 februari.

Inspirerende talks, een prachtig gestylde tafel (het werk van onze partner To Remember - trots!) en een njummie lunch: het wordt ons al snel duidelijk dat Engaged geen traditionele trouwbeurs is. Zelf omschrijven ze het zo: 'Engaged is geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar met vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. En dat alles op een manier die absoluut niet truttig is'. 


Achteraf gingen we naar huis met een goodiebag vol leuks, waaronder het boek van Judith Van Lent en Vivian Dony 'Het Nieuwe Trouwen' en het wondermooie Endless Magazine


Zo, wij zijn alvast erg onder de indruk van het idee en team achter Engaged! En we zijn er zeker van dat jullie ook erg geïnspireerd naar huis zullen gaan na de beurs op 2 en 3 februari. Wij geven binnenkort 3 duo-tickets weg aan onze grootste fans, hou onze social media en blog dus goed in de gaten! Wil je zeker zijn van je plekje, dan kan je hier alvast een ticket bestellen. 

Check zeker ook nog de aftermovie hieronder.


CREDITS

Concept & styling To Remember 
Fotograaf Frankie and Fish
Videograaf Tobias de Ryck
Bloemen Annelies van Sant - Atelier Stek
Bruidstaart Baked Antwerpen
Stationary To Remember 
Ceremonie Stories by Mabel
Trouwschoenen Atelier Content
Meubels Picobello Renting
Muziek Ger Savelkoul

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram