'De trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt': wij gingen voorproeven op de rehearsal dinner van Engaged

Tips en Trends

Op een mooie herfstige donderdag, zo'n twee weken geleden, trokken we met de fiets naar de press day en  'Rehearsal Dinner' van trouwbeurs Engaged. Want 'de beurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' komt naar België! Ontdek alles over onze leuke middag hieronder.


We werden ontvangen in de prachtige Art Nouveau zaal Horta, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen. Niet toevallig ging het lanceringsfeestje van Engaged door op deze inspirerende plek: Engaged koos namelijk Horta uit als locatie om de hippe trouwbeurs te laten doorgaan op 2 en 3 februari.

Inspirerende talks, een prachtig gestylde tafel (het werk van onze partner To Remember - trots!) en een njummie lunch: het wordt ons al snel duidelijk dat Engaged geen traditionele trouwbeurs is. Zelf omschrijven ze het zo: 'Engaged is geen trouwbeurs met ouderwetse taferelen maar met vernieuwende inspiratie volgens de laatste trends uit interieur en fashion. En dat alles op een manier die absoluut niet truttig is'. 


Achteraf gingen we naar huis met een goodiebag vol leuks, waaronder het boek van Judith Van Lent en Vivian Dony 'Het Nieuwe Trouwen' en het wondermooie Endless Magazine


Zo, wij zijn alvast erg onder de indruk van het idee en team achter Engaged! En we zijn er zeker van dat jullie ook erg geïnspireerd naar huis zullen gaan na de beurs op 2 en 3 februari. Wij geven binnenkort 3 duo-tickets weg aan onze grootste fans, hou onze social media en blog dus goed in de gaten! Wil je zeker zijn van je plekje, dan kan je hier alvast een ticket bestellen. 

Check zeker ook nog de aftermovie hieronder.


CREDITS

Concept & styling To Remember 
Fotograaf Frankie and Fish
Videograaf Tobias de Ryck
Bruidstaart Baked Antwerpen
Stationary To Remember 
Ceremonie Stories by Mabel
Trouwschoenen Atelier Content

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram