REAL WEDDING Feeëriek trouwen in Trevignano onder de Italiaanse zon

Real weddings

Een heus huwelijksfeest in het pittoresk dorpje Trevignano in Italië, zo vierden Karen en Pieter hun 15 jaar samenzijn. Na hun verloving in 2017 namen ze Thea & Ysis van Sicily Love Weddings onder de arm om samen op zoek te gaan naar de perfecte invulling van hun huwelijksweekend. Eind juni 2018 streek dit prachtig koppel neer in het authentieke Kasteel van Bracciano, waar zij familie en vrienden ontvingen en verwenden.

Een mooie locatie is een heel goed begin, maar voor de styling van hun droomfeest lieten ze zich maar al te graag helpen door Kathleen, grafisch ontwerpster, eventstylist en drijvende kracht achter Beau Jour. 'Zij ontfermde zich over de uitnodiging en wedding stationary en begeleide het koppel op vlak van aankleding, decoratie en bloemen.' Zachte pasteltinten werden de rode draad. Voor de mooie samenhang van hun huwelijksbranding werkte Kathleen een logo voor hen uit dat zou terug komen in stickers, een stempel en een lakzegel om hun ‘uitnodigingsboekje’ mee te verzegelen. De uitnodiging, ontworpen als een boekje met daarin een takje roze bruidskruid, werd volledig met de hand gemaakt. In het midden van het boekje werd het tijdsverloop van het weekend gestikt waarnaast iedere genodigde ook nog een inpaklijstje en een cadeautip kreeg. Klaar voor vertrek.

Op 24 juni was het dan zover, Karen en Pieter konden zich klaarmaken in de originele appartementen van het kasteel. De prachtige voortuin met uitzicht op het meer leende zich als perfecte setting voor een intieme en persoonlijke ceremonie. Hier spraken hun moeders, getuigen, broer en zus hun zege uit voor alle genodigden. Vervolgens spraken ze hun eigen geloften uit. Aan de traantjes die ongetwijfeld in overvloed gevloeid zijn bij deze speeches had Beau Jour bezielster, Kathleen, ook gedacht. Zo ontwierp ze, voor dit intieme moment, een pakketje voor elke gast met een 'for your happy tears' zakdoekje, een invulwenskaart, een witte waaier en het verloop van de ceremonie.

Benieuwd naar meer werk van Beau Jour? Ontdek een echte DIY-wedding waar Kathleen aan meewerkte

Na een ontroerende ceremonie ontving het koppel familie en vrienden op een receptie en aansluitend een diner. Ook hier wist Kathleen de puntjes op de ‘i’ te zetten; Menukaarten in Nederlands en Italiaans, handgeschreven naamkaartjes en tot slot een tafelverdeling met als thema ‘Disneykatten’…Gek? Helemaal niet! “Karen is enorme Disneyfan én samen koesteren ze een enorme liefde voor katten. Dan is het thema wel duidelijk hé!” zei Kathleen. 

Ontdek alles over Beau Jour

 

CREDITS

Weddingplanners: Sicily Love Weddings 
Grafisch werk: Beau Jour
Catering: Colasanti Catering
Fotograaf: Cetty Messina 
DJ: Italy DJ Brothers
Bloemen: Fleurs d'Ange 
MUA bruid: Belle du Jour
Kleed: Bloomfeld
Kostuum: Tisser Mol

 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Beau Jour
Downloadables

Ontdek onze downloadables om je huwelijk te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Een wonderlijke winter met een foodtruck

Weddingapps maken het je gemakkelijk!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram