REAL WEDDING Van de zijlijn naar het middelpunt: het trouwfeest van Anisa van To Remember & Abdul

Real weddings

Van beroepsmisvorming gesproken. Een weddingplanster die de organisatie van haar huwelijk van A - Z in handen neemt!

Feesten organiseren zit in haar DNA. Weddingplanner was dan ook een evidente keuze voor Anisa. van To Remember Veel koppels konden reeds op haar toewijding en kunde rekenen, maar nu was ze zelf aan de beurt. Anisa en Abdulkadir gaven mekaar vorige zomer het Ja-woord, een huwelijk dat in de sterren geschreven stond.

Al van in het moederhuis waren ze voor mekaar voorbestemd. Geloof het of niet Abdul's papa zei toen om te lachen: "Oh, wie weet trouwen die twee binnen twintig jaar wel!". En kijk eens aan, Abdulkadir en Anisa beleefden vorige zomer het huwelijk van hun dromen. Ook al wist Abdul al langer dat hij de vrouw van zijn dromen gevonden had, Anisa ontdekte al snel hoe lief, betrouwbaar en geduldig hij was. Na iets meer dan 5 jaar samen te zijn, vroeg hij de hand aan haar ouders. 


Leuk weetje: Anisa ontwierp samen met JPC-Collection haar trouwkleed én die van de bruidsmeisjes. Kan het persoonlijker? :-)

Het kader voor dit heel bijzonder huwelijk is te danken aan  Herkenrodehoeve. Ook al hadden ze eerst een andere locatie geboekt, konden ze "the sign form above" niet negeren en werden ze verliefd op de Herkenrodehoeve. 

Beelden zeggen meer dan woorden, maar toch proberen we het: Anisa koos voor zachte kleuren, natuurlijke materialen, ietwat minimalistisch en één accentkleur: antraciet/blauw.


Tip voor alle aanstaande bruidjes: Wil je alles zelf doen? Onderschat dit zeker niet! Het kan ervoor zorgen dat je de dag zelf minder beleefd. Anderzijds is alles wat eraan vooraf gaat ook een fantastische ervaring.

Zitten Anisa en jij op één lijn? Contacteer haar en maak jouw dag net zo fantastisch! 


Met dank aan:

Locatie: Herkenrodehoeve 

Fotograaf: Dilara Avci 

Bloemen: Annelies Vansant 

Grafisch ontwerp: To Remember 

Weddingplanning: To Remember

Bruidsjurk: zelf samengesteld bij JPC Collection 

Catering: Sultan uit Breda 

Ceremonie: zelf samengesteld samen met Anisa’s tante en nonkel die we vroegen als ceremoniemeesters. 

Muziek ceremonie: Robin Verhoeven en Sara Kosar 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram