Downloadables: vergeet niets!

Check onze downloadables

Onze laatste artikels

Inspiratie
Wij zetten voor jullie de belangrijkste voordelen van een eventplanner op een rij. Zo krijg je een beter beeld van wat je mag verwachten.
Interviews
Ver van alle drukte maar vlakbij Antwerpen en Brussel werd zes jaar geleden Hotel Den Berg opgericht. Omdat we van deze opkomende venue in 2018 erg veel verwachten en dan ook graag op een bijzondere manier aan jullie willen voorstellen, gingen we er zelf eens een kijkje nemen!
Inspiratie
Kennen jullie Averbode - Het Moment al? Het Moment is het belevingscentrum van Abdij van Averbode. De combinatie van de verschillende ambachten maakt Het Moment uniek. Ontdek er alles over in dit artikel!
Tips en Trends
Graag stellen we één van onze nieuwe categorieën aan jullie voor! Het zijn de creatievelingen die al het visuele van wat bij jouw feest komt kijken op een hoger niveau kunnen tillen: grafisch ontwerpers.
Inspiratie
Organiseert u binnenkort een seminarie? Op zoek naar een inspirerende locatie in Antwerpen? Wij sommen in dit artikel de 5 opvallendste seminarielocaties in Antwerpen voor u op.
Tips en Trends
Vergaderen is een noodzakelijk kwaad en staat bij iedereen op regelmatige tijdstippen op de agenda. Maar slechts weinig bedrijven slagen er in om écht efficiënt te vergaderen. Daarom verzamelden wij voor jullie deze 5 tips, zodat jullie het meeste uit een vergadering kunnen halen.

Downloadables

Laat je inspireren

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram