De Wagyumobiel Catering

Cateraar/traiteur  -   20 tot 500 personen  -  Sint-Katelijne-Waver

Persoonlijke offerte
Reageert erg snel, meestal binnen de 24 uur
Waarom kiezen voor De Wagyumobiel Catering?
  • Smaaksensatie: exclusief Japans Wagyu vlees
  • Nog 7 andere concepten op topniveau
  • 25 jaar horeca-ervaring

Ambacht, passie en een rokerige touch – Wagyu zoals je het nog nooit proefde!

Aangenaam, ik ben Manu! Met 25 jaar ervaring in de horeca, van eventcatering tot gastronomische restaurantkeuken, presenteer ik graag mijn gloednieuw, eigen concept: De Wagyumobiel! Een mobiele keuken vanwaaruit het Japanse topvlees Wagyu met veel liefde bereid en geserveerd wordt!

Onder het motto "Bij velen al bekend als exclusief vleesras, maar in België nog niet door iedereen geproefd", maak ik er als chef mijn missie van om jou en je gasten op een toegankelijke manier te laten genieten van een betoverende smaaksensatie! Van kleinere events tot grotere feesten op locatie, ik breng de culinaire ervaring van Wagyu rechtstreeks naar jou. 

Met De Wagyumobiel bied ik Wagyu-vlees in al zijn veelzijdigheid aan. Of het nu gaat om een verfijnde hamburger, heerlijk kroketje, smeuïge stoverij of high-end diner, elk gerecht wordt traag gegaard op een rokerige, slow cooking Green Egg BBQ. Voor een exclusiever aanbod bied ik ook een Wagyu walking dinner aan, met gerechten zoals Wagyu tartaar met tempura van oester, carpaccio met truffelolie en gegrilde Wagyu filets.

Met De Wagyumobiel wil ik jou en je gasten verwennen met de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van Wagyu, waar en wanneer je maar wilt!

Toch geen fan van Wagyu? Geen probleem — ontdek één van onze 7 andere concepten zoals pasta, Asian, tex-mex, fancy burgers, taco's, pulled meat wraps, ... alles is mogelijk!

Lees verder

Is er geen keuken ter beschikking? Dan komt De Waguymobiel met hun foodtruck naar jouw locatie!


Tarieven

Formule 1: Wagyuburgers

Kies 1 of meerdere van de verschillende Wagyu burgers, elks met zijn eigen garnituur en hamburgerbroodje.

Prijzen: variëren tussen € 14 en € 21.


Formule 2: Wagyuburgers tasting

Kunt u niet kiezen uit één van onze burgers? Kies van voor onze tasting met 3 à 4 verschillende Wagyuburgers in een kleinere versie.

Prijzen

  • Degustatie 3 burgers (3 x 70g Wagyu): € 21
  • Degustatie 4 burgers (4 x 70g Wagyu): € 26

Mogelijkheid tot extra frietjes: € 2,5 / portie


Formule 3: pasta, Asian, tex-mex, fancy burgers, taco's, pulled meat wraps, ...

Prijzen: op aanvraag


Vaste kosten:

  • Opstartkost foodtruck: € 300. Deze prijs omvat de werkuren, materialen, km-vergoeding, aanwezigheid van max. 4 uur op uw event.
  • Voor events langer dan 4 uur én groter dan 100 personen zal een extra meerkost worden gerekend.

Levergebieden

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Brussel

Type Catering

  • Lichte Lunch
  • Live Cooking
  • Recepties
  • Seated Dinner
  • Walking Dinner
  • Buffetten
  • Food Sharing
  • Kok aan huis
  • Ontbijt / Brunch

Keuken

  • BBQ / Grill
  • Aziatisch
  • Wereldkeuken
  • Marrokaans
  • Plantaardig
  • Gezond
  • Latijns-Amerikaans
  • Vis / Schaaldieren
  • Midden-Oosten
  • Mexicaans
  • Frans
  • Desserten / Patisserie
  • Mediterraans
  • Spaans
  • Belgisch
  • Italiaans
  • Raclette

Dieetwensen

  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vegetarisch
  • Halal
  • Vegan

Extra's

  • Bediening mogelijk
  • Afhaal mogelijk
  • Styling / Tafeldecoratie

Gelegenheid

  • Bedrijfsfeest
  • Familiefeest
  • Personeelsfeest
  • Jubileum
  • Verjaardagsfeest
  • Huwelijk
  • Communie / Lentefeest
  • Teambuilding
  • Vergadering
  • Babyborrel / Doop
  • Seminarie
  • Productvoorstelling

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • In optie
  • Op aanvraag

Ervaringen

Deze cateraar/traiteur heeft nog geen ervaringen

Alle ervaringen worden geverifieerd en zijn geschreven door echte organisatoren van feesten en events.

Deel jouw ervaring

3 redenen om te kiezen voor De Wagyumobiel Catering

  • Smaaksensatie: exclusief Japans Wagyu vlees
  • Nog 7 andere concepten op topniveau
  • 25 jaar horeca-ervaring