"Feesten in stijl"

Groene omgeving

Gratis parking

Ceremonie

tot 180 personen | Locaties

Op slechts vijf minuten van hartje Antwerpen, is Park West met haar unieke domein sinds 1999 de ideale locatie om gezellig te vertoeven. Onder leiding van Chef Wesley Van den Wijngaert levert het keukenteam klassiekers met hedendaagse inspiraties. Hun streven naar een constante kwaliteit leverde bij Gault & Millau een verdienstelijke score op.

Domein Park West behoort tot één van de mooiste terrassen van de regio. Temidden van de boomgaard strekt het terras zich uit rondom de buitenbar.  
Onze buitenbar blijft het hele jaar open!  Om gezellig met de collega's na het werk het glas te heffen, of om met de vrienden een gezellige avond te beleven.

De twee geklasseerde boerderijen werden met smaak gerenoveerd en kregen een stijlvol interieur bemeten.  Ze bieden onderdak voor een bruisende brasserie en een prachtige feestzaal.

Bij mooi weer zijn tal van formules mogelijk in onze boomgaard. Laten de weergoden het even afweten, biedt een metershoge tent plaats aan jouw gezelschap met zicht op het domein.

Dit allemaal verzorgd door een bijzonder gedreven en ervaren team, waar enkel kwaliteit en service bij primeert. 

Belangrijke informatieEigen catering kan niet

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Voor Domein Park West ligt een grote, gratis parking op het Rooiplein.

Volg ons op Instagram