Laat je inspireren op onze blog en social media

Onze laatste artikels

Tips en Trends
Trouwen met een budget: waar kan je nu juist besparen? Wij zetten voor jou alles op een rijtje. Want dat budget hou je maar beter in het oog: zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!
Lees meer
Moodboards
(S)He said yes! Tijd om een datum vast te leggen voor jullie huwelijk en jullie vrienden en familie hiervan op de hoogte te brengen. Save The Date op een originele manier: inspiratie voor een leuke fotoshoot vind je hier!
Lees meer
Tips en Trends
Trendalert! Wij zetten voor jullie dé 12 trends van dit seizoen op een rijtje. Laat je inspireren door de kleuren en geuren van de herfst en ontdek welke partytrends nu écht hot & happening zijn in dit artikel!
Lees meer

Salino is jouw digitale eventpartner

Heb je een evenement te organiseren? Professioneel of persoonlijk? Maakt niet uit, bij Salino ben je bij het juiste adres.

Of het nu om een huwelijksfeest of een teambuilding-sessie gaat, alles begint bij het vinden van de perfecte locatie. Maar er zijn nog zoveel meer noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd event. Van catering tot feestmateriaal, onze professionals staan je graag bij.

Salino.be verzamelt alle feestlocaties en vergaderzalen op één platform, en is ideale link met tientallen professionals. Zo vind je makkelijk wie of wat je zoekt en kan je meteen je event beginnen plannen. Dat ontneemt je heel wat stress, zodat je kan focussen op de belangrijke zaken.

Veel plezier bij Salino!

Volg ons op Instagram