Laat je inspireren op onze blog en social media

Onze laatste artikels

Tips en Trends
Een openingsdans, het is een eeuwenoude traditie die we graag in stand houden. Maar aangezien niet iedereen een geboren danser is, geven we jullie graag enkele tips om dit moment vlekkeloos te laten verlopen! De 6 gouden tips vind je in dit artikel.
Lees meer
Inspiratie
Soms komt er een eventlocatie op je pad die in alle vakjes van je wensenlijst een vinkje weet te zetten. Hof te Rhode in Vlaams-Brabant is daar een prachtig voorbeeld van. We nemen je mee op ontdekking in deze groene oase!
Lees meer
Moodboards
Je kleintje wordt 1 jaar, proficiat! Vier zijn/haar eerste verjaardag in stijl met onze leuke decoratie ideetjes. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!
Lees meer

Salino is jouw digitale eventpartner

Heb je een evenement te organiseren? Professioneel of persoonlijk? Maakt niet uit, bij Salino ben je bij het juiste adres.

Of het nu om een huwelijksfeest of een teambuilding-sessie gaat, alles begint bij het vinden van de perfecte locatie. Maar er zijn nog zoveel meer noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd event. Van catering tot feestmateriaal, onze professionals staan u graag bij.

Salino.be verzamelt alle feestlocaties en vergaderzalen op één platform, en is ideale link met tientallen professionals. Zo vind je makkelijk wie of wat je zoekt en kan je meteen je event beginnen plannen. Dat ontneemt je heel wat stress, zodat je kan focussen op de belangrijke zaken.

Veel plezier bij Salino!

Volg ons op Instagram