Laat je inspireren op onze blog en social media

Onze laatste artikels

Moodboards
Je kleintje wordt 1 jaar, proficiat! Vier zijn/haar eerste verjaardag in stijl met onze leuke decoratie ideetjes. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!
Lees meer
Echte feesten
Had jij een prachtig trouwfeest? En heb je hiervan prachtige foto’s? Dan heb je misschien wel zin om anderen te inspireren via onze blog met jouw foto’s en ideeën.
Wil jij gefeatured worden op de blog van Salino? Aarzel dan niet en meld je aan!
Lees meer
Tips en Trends
Op jouw trouwfeest wil je er fantastisch uitzien. Wil je voor die speciale dag zelfs een stapje verder gaan en ook aan je conditie en figuur werken? Dan hebben wij een aantal belangrijke tips die je daarbij kunnen helpen.

Lees meer

Salino is jouw digitale eventpartner

Heb je een evenement te organiseren? Professioneel of persoonlijk? Maakt niet uit, bij Salino ben je bij het juiste adres.

Of het nu om een huwelijksfeest of een teambuilding-sessie gaat, alles begint bij het vinden van de perfecte locatie. Maar er zijn nog zoveel meer noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd event. Van catering tot feestmateriaal, onze professionals staan u graag bij.

Salino.be verzamelt alle feestlocaties en vergaderzalen op één platform, en is ideale link met tientallen professionals. Zo vind je makkelijk wie of wat je zoekt en kan je meteen je event beginnen plannen. Dat ontneemt je heel wat stress, zodat je kan focussen op de belangrijke zaken.

Veel plezier bij Salino!

Volg ons op Instagram