ZAAL-IG PLANNEN

Heb je een evenement te organiseren? Professioneel of persoonlijk? Maakt niet uit, bij Salino ben je bij het juiste adres.

Of het nu om een huwelijksfeest of een teambuilding-sessie gaat, alles begint bij het vinden van de perfecte locatie. Maar er zijn nog zoveel meer noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd event. Van catering tot feestmateriaal, onze professionals staan u graag bij.

Salino.be verzamelt alle feestlocaties en vergaderzalen op één platform, en is ideale link met tientallen professionals. Zo vind je makkelijk wie of wat je zoekt en kan je meteen je event beginnen plannen. Dat ontneemt je heel wat stress, zodat je kan focussen op de belangrijke zaken.

Veel plezier bij Salino!

Blijf je graag op de hoogte van de trends in de eventsector ?
Hou ons dan in’t oog op sociale media.

Laat je inspireren

Interviews
Deze week ging Salino op bezoek in Lier. We leerden er Vincent Verbeeck en zijn Groene Foodtruck, Kasserol, kennen en leerden er meer over zijn missie en ambitie, die hij met zijn broer Benoît deelt. Want Vincent en Benoît zijn ondernemers puur sang.
Lees meer
Interviews
Kasteel den Brandt, prachtige feest- en evenementen locatie en gevestigde waarde in Antwerpen. Maar wat weten wij over het kasteel en haar entourage? Wij gingen langs en richtten onze pijlen op de medewerkers bij Kasteel den Brandt om zo meer te weten te komen.
Lees meer
Interviews
Net aan de grens van Vlaams-Brabant met Limburg ligt de charmante gemeente Geetbets. Een gemeente waar groen overheerst en waar te midden van de velden op een grond van 5 hectaren groot ooit het Monnikenhof van Vlierbeek werd gebouwd.
Lees meer