Onze laatste artikels

Inspiratie
WE ARE IN LOVE. Met deze taarten. Check ze in dit artikel, en probeer je mond dicht te houden. Want ze zijn 1) prachtig en 2) overheerlijk. Ontdek alles over de mooiste taarten van 't Suikerhuys!
Moodboards
Dit jaar de tafeldekking tijdens je kerstfeest nét iets specialer? Hier vind je inspiratie voor stijlvolle, gemakkelijke en originele tafeldecoratie in kerstthema! Je gasten zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
Echte feesten & Styled shoots
Eind juni 2018 streek dit prachtig koppel neer in het authentieke Kasteel van Bracciano in Italië, waar zij familie en vrienden ontvingen en verwenden. Ontdek alles over dit wondermooi feest, de prachtige locatie en het werk van grafisch ontwerpster en eventstylist Beau Jour!
Moodboards
WAUW! Jullie pakjes onder de kerstboom zijn vast super. En ze liggen misschien al te pronken onder de kerstboom. Maak het geheel af door ze feestelijk te verpakken. Dat dat niet moeilijk hoeft te zijn, ontdek je in dit moodboard!
Inspiratie
Feestjes zijn fantastisch, maar ze kunnen ook voor veel milieubelasting- en vervuiling zorgen. Gelukkig zijn er steeds meer middeltjes en manieren om de impact van jouw feest op de aarde te verkleinen. In dit artikel geven we je 12 ecologische tips!
Moodboards
Hoewel trouwen in de zomer heel populair is, heeft een echte 'winterwedding' ook zijn charmes. In dit moodboard verzamelden we alle mooiste 'winter-proof' trouwjurken. Zo hoeft de bruid het geen koud te hebben en er tegelijk prachtig uitzien!

Onze laatste downloadables

Salino Secret Santa ♥ 6 leuke nametags om aan je pakjes te hangen

Secret Santa ♥ 6 leuke nametags om aan je pakjes te hangen

Downloaden
Salino JINGLE BELLS - download de leukste plaatskaartjes voor op de kersttafel!

JINGLE BELLS - download de leukste plaatskaartjes voor op de kersttafel!

Downloaden
Salino Til je kerstmenu naar een hoger niveau met deze template

Til je kerstmenu naar een hoger niveau met deze template

Downloaden

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram