"Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen"

Ruim Terras, grote tuin met prachtig uitzicht

Gastronomische zaak met formules op maat

Moduleerbare ruimtes, perfecte akoestiek, enz

Vanaf 50 tot 550 personen | Locaties

Nationaal erkende gastronomie

Titels zoals "Eerste Maître d'Hotel van België" en "Tweede Beste Kok van België" en "Wine Spectator Award of Excellence" schetsen een mooi beeld van de 'drive', kennis en professionalisme die Paul de Pierre te bieden heeft.

Volledig vernieuwde zalen

Alle zalen hebben een volledige "make over" gekregen! 1 grote ruimte van 380m² waar iedereen elkaar ziet (zonder tussenmuurtjes, zonder een tafel achter een hoekje). De zaal kan met mobiele, strakke witte wanden ingedeeld worden in een kleinere zaal voor kleinere feesten. 

Akoestiek

Onze volledige zaal werd voorzien van een uitstekende akoestiek absorptie. Een hele belangrijke factor die regelmatig over het hoofd gezien wordt. 

Ruim Terras met prachtig uitzicht

Een van onze grote troeven is het prachtige uitzicht op het groen van de Vlaamse Ardennen en de achtergelegen velden. Het is er rustig en aangenaam zitten, maar ook ideaal voor een uitgebreide receptie.

Grote tuin met wijngaard, fruitgaard, kruidentuin en groentetuin

Ideaal voor trouwfoto’s, familiefoto’s en gewoon om rustig in rond te wandelen is onze grote tuin. Een speciale “wandeltuin” geeft een grote meerwaarde aan dit geheel. Leuk om te weten is dat alle zelf geteelde groenten, kruiden en fruit gebruikt worden voor onze dagelijkse gastronomische bereidingen.

Formules op maat

De titel spreekt voor zich, formules op maat. Jij vraagt, wij draaien. Wij zijn van mening dat een feest georganiseerd wordt voor de genodigden, maar vooral voor het organiserend paar. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om met je aan tafel te zitten en goed op te nemen wat jij eigenlijk zelf wenst en verkiest. Alles is mogelijk.

Originele concepten

Ons streefdoel is om jouw feest onvergetelijk te maken. Dat is toch wat iedereen wilt? Dat jouw gasten jaren later nog over jouw feest praten en unieke herinneringen ophalen. Op de koop toe is dat uitstekende reclame voor onze feestzalen. Een streefdoel met een win-win-situatie.

Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

Dankzij het groot aantal feesten dat wij hebben, kunnen wij onze aankoopprijs drukken, wat ten gunste komt van onze klanten. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je moeilijk vinden.

40 jaar ervaring

Momenteel is de 2de generatie de drijvende kracht bij Paul de Pierre. Met 40 jaar ervaring in horeca en het organiseren van feesten/evenementen begeleiden wij je graag in jouw organisatie, met oog voor de nodige details en mogelijke valkuilen waar ieder evenement mee te maken heeft.

Belangrijke informatieExterne catering is niet mogelijk, enkel met de catering van Paul de Pierre.

Tarieven

Minimum: €30-€70-€100 afhankelijk van de formule

Receptie va €25

Seating dinner va €70

Walking dinner va €60

Huwelijksfeest va €90

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime privé parking en eventuele parking-service op 800 meter met shuttle voor grote evenementen.

Zalen

Zaal

De feestzaal is moduleerbaar, waardoor we 1 grote, rechthoekige zaal hebben van 380 m², maar evengoed een kleine zaal van 80 m². Handig voor zowel grote- als kleine feesten.

Orangerie

Een ruime orangerie – veranda zorgt voor een mooie, grote receptieruimte bij slecht weer. Een ideaal alternatief om toch de receptie te laten doorgaan met een prachtig uitzicht en met heel veel daglicht.

Volg ons op Instagram