"Where EVENTS meet ART!"

Strak en stijlvol interieur

6 unieke ruimtes

Op het Antwerpse Zuid

Vanaf 25 tot 300 personen | Locaties

Veilinghuis Bernaerts is als gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen een gekende naam in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er dan ook uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma. 

Voor evenementen biedt Platform by Bernaerts 6 ruimtes aan. Sinds kort kan je jouw gasten verwelkomen in de strakke en stijlvolle receptieruimtes “Box en Parcours”. Je verrast ze met de nieuwste veilingstukken. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Daar bevindt zich een uniek auditorium voor 270 personen (met 140 plaatsen op de tribune). Jouw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner te midden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal. Deze expositieruimtes geven gezamenlijk uit op het terras van het veilinghuis, de patio.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al jouw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.

Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur, maar bieden onbeperkte mogelijkheden voor jouw evenement op het Antwerpse Zuid.

Belangrijke informatieHet is niet mogelijk om huwelijksfeesten te laten doorgaan bij Platform by Bernaerts, enkel trouwrecepties.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Box/Parcours - - - - - - 100 - -
Veilingzaal - - - - - - 300 - -
Verlatzaal - - - - - - 10050 -
Museumzaal - - - - - - 15050 -
Patio - - - - - - 10050 -
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram