"Where EVENTS meet ART!"

Strak en stijlvol interieur

6 unieke ruimtes

Op het Antwerpse Zuid

Vanaf 25 tot 300 personen | Locaties

Veilinghuis Bernaerts is als gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen een gekende naam in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er dan ook uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma. 

Voor evenementen biedt Platform by Bernaerts 6 ruimtes aan. Sinds kort kan je jouw gasten verwelkomen in de strakke en stijlvolle receptieruimtes “Box en Parcours”. Je verrast ze met de nieuwste veilingstukken. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Daar bevindt zich een uniek auditorium voor 270 personen (met 140 plaatsen op de tribune). Jouw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner te midden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal. Deze expositieruimtes geven gezamenlijk uit op het terras van het veilinghuis, de patio.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al jouw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.

Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur, maar bieden onbeperkte mogelijkheden voor jouw evenement op het Antwerpse Zuid.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Box/Parcours - - - - - - 100 - -
Veilingzaal - - - - - - 300 - -
Verlatzaal - - - - - - 10050 -
Museumzaal - - - - - - 15050 -
Patio - - - - - - 10050 -
Tabel weergave: Aantal personen

Ontdek meer over Platform by Bernaerts

Veilinghuis Bernaerts pakt uit met extra receptieruimtes

Veilinghuis Bernaerts heeft er sinds kort twee nieuwe zalen bij. Naast het auditorium en de 2 expositiezalen kan u uw gasten nu ook verwelkomen via de ingang Verlatstraat in de strakke en stijlvolle zalen “Box en Parcours”. Daar worden ze meteen verrast door de nieuwste veilingstukken.

Lees meer

Volg ons op Instagram