"We create weddings that make your eyes shine and heart melt"

Persoonlijke begeleiding door ervaren team

Optie totaalpakket: uitnodiging tot catering

Adembenemende decors met oog voor detail

Vanaf 10 tot 400 personen | Locaties

Privéfeesten

Het statige Poortgebouw, het prachtige Kasteel d'Aspremont-Lynden, het pittoreske Oud Rekem, ... de unieke ligging van Restaurant Poortgebouw zorgt steeds voor een wonderlijk feest. Je laat ons weten in welke sfeer je jouw gasten wil ontvangen, en wij zorgen voor een verbazend decor en creatieve aankleding van onze zalen. In combinatie met onze gastronomische keuken bieden wij bovendien een waaier van feestanimaties die net dat extra kunnen bieden voor een onvergetelijk moment.

Elk feest bij ons is persoonlijk en uniek. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en delen graag onze ervaring met jou. Zo hoeft je je geen verdere zorgen te maken over organisatorische zaken. Wij kunnen alles regelen vanaf de uitnodiging tot de bloemschikking. Het enige wat jij nog moet doen is genieten op de dag van jouw feest!

Zakelijke evenementen:

Vergaderen, lunchen, dineren, feesten, ... de combinatie van onze gastronomische keuken en de pittoreske omgeving van Oud Rekem zorgen steeds geslaagd evenement. In Restaurant Poortgebouw kan je terecht voor seminaries en vergaderingen van 4 tot 90 personen. Wij beschikken over vijf zalen die kunnen ingericht worden op maat van jouw wensen, steeds voorzien van waters, koffie, thee en muntjes op tafel, projectiescherm, schrijfgerei en papier, flipover met stiften.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Optie totaalpakketten: jouw feest tot in de puntjes geregeld van uitnodiging tot catering
Adembenemende decors met buitengewoon oog voor detail

Parking

Ruime gratis parking voor het gebouw.

Volg ons op Instagram