Agathea

Vanaf 25 tot 180 personen | Locaties

U vindt bij ons in het pittoreske en rustige Landskouter op slechts 20 minuten van Gent de ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum, vergaderingen, workshops, productpresentaties, congressen, seminaries of bedrijfsfeesten.

Het enige dat u hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor u. Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: u wordt op uw wenken bediend.

U ontvangt uw genodigden in een warm ingerichte feestzaal met een strak design en mooie kunstwerken van de Vlaamse grootmeester Roger Raveel. Op de keurig gedekte tafels staan frisse bloemen en schitteren sfeervolle kaarsen. Ook het indirecte oranje zonnelicht zorgt voor veel sfeer.

Bij de feestzaal is ook een Engelse buxustuin met veel lekker ruikende lavendel. Hier kunt u gezellig samen met uw genodigden van de rust genieten. Naast de tuin ligt de ruime gratis parking met plaats voor 45 wagens. In de tuin kan een springkasteel geplaatst worden.

Kennismaken en de feestzaal bekijken

Kom gerust langs om een kijkje te nemen en ontdek met eigen ogen dat we de perfecte locatie voor uw feest hebben. U wordt warm ontvangen met een kopje koffie of een drankje. We maken kennis, bekijken samen de feestzaal en bespreken wat we voor u kunnen doen om er voor u een geslaagd feest van te maken.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime parking voor 45 wagens aanwezig.

Zalen

Naam
Feestzaal - - - - - - 180125120
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram