"Leuk, lekker en gezellig; dé hoofdingrediënten van een geslaagd feest"

Gezellig kader in landelijke omgeving

Bespreken en vervullen van jouw wensen

Ruime parking / zonnig terras / buxustuin

Vanaf 25 tot 160 personen | Locaties

Je vindt bij ons in het pittoreske en rustige Landskouter op slechts 20 minuten van Gent de ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum, vergaderingen, workshops, productpresentaties, congressen, seminaries of bedrijfsfeesten.

Het enige dat je hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor jou. Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: Je wordt op je wenken bediend.

Je ontvangt je genodigden in een warm ingerichte feestzaal met een strak design en mooie kunstwerken van de Vlaamse grootmeester Roger Raveel. Op de keurig gedekte tafels staan frisse bloemen en schitteren sfeervolle kaarsen. Ook het indirecte oranje zonnelicht zorgt voor veel sfeer.

Bij de feestzaal is ook een Engelse buxustuin met veel lekker ruikende lavendel. Hier kan je gezellig samen met je genodigden van de rust genieten. Naast de tuin ligt de ruime gratis parking met plaats voor 45 wagens. In de tuin kan een springkasteel geplaatst worden.

Kennismaken en de feestzaal bekijken

Kom gerust langs om een kijkje te nemen en ontdek met eigen ogen dat we de perfecte locatie voor jouw feest hebben. Je wordt warm ontvangen met een kopje koffie of een drankje. We maken kennis, bekijken samen de feestzaal en bespreken wat we voor je kunnen doen om er voor jou een geslaagd feest van te maken.

Belangrijke informatieEr is geen mogelijkheid tot het organiseren van een ceremonie in de tuin of in de zaal. We hechten belang aan kwaliteit van de gerechten en de bediening, de zaal is ook rolstoeltoegankelijk

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime parking voor 45 wagens aanwezig.

Zalen

Naam
Feestzaal - - - - - - 180125120
Tabel weergave: Aantal personen


Volg ons op Instagram