"Trendy feesten in een voormalige bioscoopzaal"

Originele feestlocatie

Creatieve en culinaire gerechten

Dynamisch familiebedrijf sinds 1988

Vanaf 15 tot 150 personen | Locaties

Een vroeger bioscoopcomplex, nu uitgebouwd tot één groot horecacomplex voor totaalevenementen met uitzicht op het podium, waar optredens, vergaderingen, meetings, modeshows, … professioneel kunnen plaatsvinden. Ons complex is ook uitermate geschikt voor walking-dinners, bedrijfsvoorstellingen, recepties, parties, … 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van banketten, kan je er zeker van zijn dat elk feest in onze salons uniek is. Er wordt steeds gestreefd om alles in harmonie te laten verlopen, zodanig dat we van hapje tot dessert er een echte culinaire verwennerij van maken.

Bij mooi weer kan je terecht op ons gezellig tuinterras. Onze zalen beschikken over de nodige audio-visuele apparatuur en gratis wifi.

Een weddingparty is een eigentijds en sprankelend huwelijksfeest in een trendy omgeving waarbij jij de keuze hebt tussen drie tot in de puntjes uitgewerkte feestformules. Geen lange tafels, maar funky muziek, street food en dansen tot in de vroege uurtjes. Op maat werken kan ook!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Parkeren in de straat.

Zalen

Onze verschillende zalen:

  • Podium
  • Balkons
  • Mezzanine
  • Salon
  • Lounge gelijkvloers

Volg ons op Instagram