"Ontmoeten en Beleven"

Capaciteit tot 450 personen

Privé parking voor meer dan 250 wagens

Strategisch gelegen tussen Hasselt en Leuven

Vanaf 10 tot 450 personen | Locaties

'Ontmoeten en Beleven'

Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken.

Een locatie die staat voor originaliteit, zich in het groen situeert maar toch makkelijk bereikbaar is? Dan staat ons team met de glimlach klaar om jou in 't Rietlaer te ontvangen.

Je kan rekenen op stijlvolle ruimtes volledig afgestemd op jouw noden. Meer nog, een grondige opfrisbeurt sinds oktober 2015 tilde deze zalen nog een trapje hoger qua beleving en comfort. Met een capaciteit tot 450 personen, een privé parking waar meer dan 250 wagens een plaatsje kunnen vinden en strategisch gelegen (E314, afrit 23, Scherpenheuvel), kunnen jouw gasten de stress achterlaten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Een privé parking waar meer dan 250 wagens een plaatsje kunnen vinden.

Zalen

Montenaken

De grote feestzaal 'Montenaken' met een combinatie van modern en kasteelstijl, biedt plaats voor 300 zittende gasten, met grote dansvloer of 450 zittende gasten zonder dansvloer.

Ebdries

Voor een aparte receptieruimte is er zaal 'Ebdries' waar staand aan hoge tafels, 300 gasten kunnen genieten.

Extra

Verder beschikt 't Rietlaer nog over 4 extra zalen 'Zoot', 'Pals', 'De Motte' en 'Het Vin', allemaal een capaciteit tussen de 10 gasten en 50 gasten of samen te voegen tot 100 gasten.

Volg ons op Instagram