Alta Ripa II

Vanaf 20 tot 1.000 personen | Locaties

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve, opvallend mooi gelegen temidden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van vijf hectare.

Privéfeesten:

Dit prachtig landgoed met smaakvolle zalen is een juweeltje voor de organisatie van uw huwelijksfeest, receptie, verjaardag, babyborrel of familiebijeenkomst. Huwelijksceremonies kunnen ook steeds bij ons doorgaan in de tuin, orangerie of binnen.

Alta Ripa tilt uw feesten naar een hoger niveau. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken dankzij de combinatie van onze unieke omgeving, de topgastronomie, het professionele personeel en de persoonlijke benadering. Wij staan open voor alle persoonlijke wensen en voorkeuren. Geen moeite is teveel om het u naar uw zin te maken.

Bedrijfsevents:

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij uitstekende faciliteiten. Alle bedrijfsfeesten, meetings, congressen, beurzen, productpresentaties krijgen bij ons een topomkadering.

Wij voorzien de perfecte meetingzaal, audiovisueel materiaal, technische ondersteuning,… zodat u zich enkel moet bekommeren om de meeting zelf. Vooraf de ontvangst in onze tuinen of orangeries. Nadien nog een receptie, diner, cocktailbuffet, walking dinner,… Alles is mogelijk ! 

Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij uw event tot in de puntjes. Dit alles op een unieke locatie midden in het groen gelegen tussen Eindhoven en Antwerpen. Bovendien hebben wij in al onze zalen ook supersnel internet!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Trouwceremonie
Fotoreportage

Parking

Eigen gratis parking voor ruim 500 wagens.

Video

Volg ons op Instagram